Branding

Even over het algoritme van ‘the gram.’

Lijkt het dat je heel wat foto’s van je vrienden of feeds die je volgt misloopt? Instagram startte ranking-factoren op die ervoor zorgen dat je ziet ‘wat je wil zien’.

Ons verhaal

Inbound recruiting – How you doin’?

Hoe je als werkgever, via content creatie, het talent van nu kan aantrekken, engageren en uiteindelijk kan aanwerven zonder actief op zoek te gaan naar kandidaten.

Webdesign & -development

Onze designers over de 1/3e regel in webdesign

Wanneer de branding het toelaat, probeer ik een webdesign op te zetten dat mensen intrigeert. Iets wat onvoorspelbaar is. Dat doe ik door onder andere in te zetten op de 1/3e regel die ervoor zorgt dat de lezer langer geboeid blijft.

Content

Wat is Peer-to-Peer marketing en wat win je d’ermee als merk?

Consumenten worden zich steeds meer bewust van de machines en systemen achter de content die ze te zien krijgen en worden dan ook een stuk kritischer. Dat maakt dat je heel wat meer inspanningen moet leveren als merk om wantrouwen weg te werken.

Team Sidekick

Digidaten met Branding Sidekicks: 17 juni

Soms zou het jou écht verder helpen wanneer je een babbeltje zou kunnen slaan met een web, branding of digital marketing professional. Blogs lezen kosten je te veel tijd en wanneer je een whitepaper downloadt word je wekenlang gestalkt – brr. 

Stagiaire Kaylee
Ons verhaal

Het leven van een Sidekick cadet volgens stagiaire Kaylee

Bij Sidekick proberen we steeds op zoek te gaan naar kandidaten die veelzijdig zijn binnen één domein. Het is tijdens de stage zelf dat we proberen te ontdekken waar de krachten net liggen en hoe we kunnen ondersteunen waar mogelijk.

Webdesign & -development

Tien SEO fabeltjes. #2

Ben jij een leek in het SEO- gegeven? Geen probleem, gaandeweg kom je ook meteen te weten wat deze term inhoudt.

Webdesign & -development

Tien keer SEO-larie part one.

Wil je weten hoe je betere vriendjes wordt met Google en andere zoekmachines? Dan is deze blog helemaal iets voor jou.

Webdesign & -development

Een hosting & onderhoudspakket, waarom zou je?

Mijn website is klaar hoe moet ik nu verder? Wat is hosting en onderhoud? Hoe kan Sidekick jouw leven gemakkelijker maken aan de hand van zijn pakketten?

Branding

Goede logo’s en hun ROI

Wannneer prospecten tijdens het eerste contact informeren naar de prijs van een logo, leid ik af dat de prijszetting zowat de belangrijkse aankoopsfactor is.

Webdesign & -development

Hoeveel kost een website?

Wil je een online uithangbord waar jouw diensten of producten worden tentoon gesteld? Stel je jezelf de vraag of je dit niet nog even op de ‘is voor later stapel’ legt.

Fotografie

Hoe neem je goede foto’s?

Foto’s zijn heel belangrijk voor het visuele karakter van jouw bedrijf. If done right kan je ze gebruiken op je website, in je marketingcampagnes, …

Branding

Marketing checklist – Branding

Je hebt het waarschijnlijk al opgezocht deze zomer: een checklist voor jouw koffer. Een handig lijstje met alle items die je zeker niet mag vergeten voor je op vakantie gaat.

Branding

To Comic Sans, or not to Comic Sans?

Comic Sans wordt door velen gezien als een lettertype dat je best vermijdt. Er gaan talloze mopjes de ronde zoals: Ben jij Comic Sans?