Sidekick
Creating heroic brands online and offline
Follow us

They needed a sidekick so that’s what we became

Sidekick is een verzameling van snuggere en enthousiaste individuen. We zijn een jong bedrijf, wat ons de vrijheid en flexibiliteit geeft om te evolueren in een richting die past bij de noden van onze helden. Ons team groeit mee en bestaat uit jonge specialisten, elk meesters in hun vak. We werken hands-on en zorgen voor relevant en nuttig communicatiemateriaal.

Wat doet een sidekick

Na een samenwerking met Sidekick kom je naar buiten met een sterk merk. Als we kunnen kiezen gaan we voor duurzame langetermijnrelaties. Onder andere hierom de opzet van enkele interessante brand-, communicatiepakketten. Sidekickers komen op een efficiënte manier tot de kern van hun helden en brengen vervolgens hun verhaal op maat van het doelpubliek naar buiten.

Volg ons om ons beter te leren kennen.

Uit liefde voor onze helden

Weet je niet goed waar beginnen? Wij zijn jouw ideale partner en pakken jouw uitdagingen aan zodat je jouw plekje onder de zon kan claimen. We spelen in op trends, inspireren elkaar en blijven samen groeien!

Copywriting bleek een tijdrovend obstakel voor onze helden, dus onze missie was het wegnemen van dit knelpunt. Idem dito voor fotografie. Iedereen in ons superteam heeft zijn eigen talenten, drukt zijn stempel op Sidekick en helpt onze helden verder. Vrijheid staat centraal en waar een wil is, is een weg. Cliché, maar klopt hier als een bus!

Wie weet starten we binnenkort wel onze eigen ‘justice league’ met nog andere specialiteiten om onze helden nog specifieker te helpen?! Your need, is our command.

Nood aan advies en eventueel een workshop zodat je van start kan gaan als een ware held?

Laten we bespreken wat je nodig hebt. Let’s chat.