They needed a sidekick, so that’s what we became

In 2016 werd het kind geboren, in 2017 kreeg het een naam en vorm. Sidekick ontstond en startte als communicatiepartner voor start-ups en kleine KMO’s. Zes jaar later mogen we ons een full service branding agency noemen en helpen we merken groot en klein, befaamd en onbekend. Allen evenzeer bemind.

We leerden hoe we op ons sterkst zijn en wanneer we welke koppen moeten samen steken. We kicken nog steeds op de diversiteit in helden en breiden uit op maat van veelvoorkomende communicatieperikelen. We zijn trots op ons afgelegde parcours en zijn nog steeds leergierig. We leven van feedback en horen graag hoe we het best van dienst kunnen zijn.

één voor allen, allen voor één.

Team Sidekick bestaat uit creatieve probleemoplossers. Sterk op zichzelf, oneindig krachtig wanneer ze samenwerken. Elk project krijgt zijn eigen team. Dit team stellen we samen op basis van de skillset, ervaring en kennis die een meerwaarde kunnen zijn voor die specifieke opdracht. We zijn niet bang om onze vaste aanpak aan te passen aan de snelheid, budget of aanpak die de klant wenst.

The way we make you feel

Om branding of communicatie met impact neer te zetten, moeten we je leren kennen. We maken met plezier kennis , onderzoeken de brand personality van het merk, exploreren mogelijke opportuniteiten en helpen waardevolle solutions creëren die matchen met de verwachtingen van jouw doelpubliek.

Hulp nodig bij de vormgeving van je merk?

Heb je een knallende website van doen?

Content om te overtuigen?

Klaar voor video?