Krachtpatsen in contentmanagement

Content
contentplanning

De ene wordt enthousiast van planning, de andere onpasselijk. Onze contentmanagers binnen Sidekick behoren tot de club mensen die beginnen te huppelen wanneer lijstjes en een gestructureerd actieplan nodig zijn.

Het is uiterst belangrijk overzicht te houden over contentconcepten, targets en contentbeheer. In deze blog lees je meer over de sleutelelementen van het krachtpatsen in contentmanagement.

Waarom moeten merken inzetten op content?

Content opent deuren en bindt mensen aan je merk. Content zorgt dat mensen aandachtig met je merk omgaan en wekt bepaalde indrukken. Om zoveel mogelijk uit je content te halen, is het nodig om het juiste format in te zetten op het juiste moment.

Iemand die nog nooit gehoord heeft van je merk, heeft nood aan een andere boodschap dan een loyale klant. Logisch. Om die reden stemmen wij alle communicatie af op de reis die je klanten afleggen. We zorgen ervoor dat wat je communiceert, relevant is. Geen raketwetenschap en toch loopt het vaak mis.
Hoe? Slechte contentplanning.

Wanneer onze klanten zeggen dat ze contentmanagement zullen opnemen maar de tijd niet vonden.

Wanneer onze klanten zeggen dat ze content management zullen opnemen maar de tijd niet vonden

We merken dat klanten niet zozeer worstelen met content af te stemmen op hun customer journey, maar dat contentplanning de grote hindernis is op de road naar content redemption. Geen zorgen, deze content queens helpen je verder.

Tien tips en een contentplan template

Wanneer je mensen wil aantrekken en de aandacht rond je merk wenst vast te houden, heb je een contentstrategie nodig. Deze giet je in een overzicht van welke boodschap, via welk kanaal – welk doel moet behalen. Het houdt rekening met je persona’s, bevat metrics, call to actions en strategische factoren.

Contentplan template >> hierzo!

content plan

Bij Sidekick hebben we verschillende toppers van contentcreators die straffe content leveren op maat van jouw wensen. Of je nu oudere teksten een nieuw lezen wil inblazen, je sociale media wil oppoetsen of nieuw en creatief communicatiemateriaal nodig hebt, we’ve got you covered. Hieronder vind je een overzicht van al onze contentdiensten.

Staat jouw idee er niet bij? Aarzel dan niet om ons te contacteren. We vinden zeker een geschikte oplossing op maat!

Meer weten over onze content projecten? Bekijk ze hier.