Onze superkrachten

Sidekick is je partner in crime als het op communicatie aankomt. Samen met onze helden, groot of klein bouwen we aan hun look & feel. We halen alle truken uit de doos en laten onze klanten doorheen alle communicatiekanalen zowel visueel als tekstueel uitblinken.

Branding

Een sterk merk is essentieel. Wij weten van wanten op gebied van solide merkstrategie en merkidentiteiten. We maken de vertaalslag van de kernwaarden van je bedrijf naar een standvastig merkverhaal.

Grafisch ontwerp

Zet jouw nieuwe look en feel in de verf en zet in op uitblinkend communicatiemateriaal. Wij geven complexe verhalen en ideeën vorm in eender welk format. Dit zodat jullie boodschap de juiste daadkracht heeft en blijft hangen. Je ben op zoek naar iets creatiefs maar ne sais quoi? Samen bedenken we de leukste ideeën en werken we heroïsche concepten uit.

Webdesign & development

You don’t speak CSS of HTML? We do. We ontwerpen en ontwikkelen professionele websites op maat van jouw benodigdheden, afgestemd op jouw knappe kop en charisma. Gebruiksgemak, conversie, responsiviteit, en online vindbaarheid zijn bij ons matter of fact – geen bijkomende service.

Content (ement)

Yup, wij worden blij wanneer je onze hulp inroept bij het uitwerken en uitdragen van jouw merkverhaal. We zetten in op verschillende contenttypes en geven jou advies welke kanalen de beste resultaten zullen opleveren. Geen tijd, noch zin om bezig te zijn met het publiceren van jouw communicatie? Snappen we. Net daarom kan je bij ons terecht voor uitwerking en opvolging van A-Z. Wij leveren content creatie, content publicatie en opvolging (analyse = evidentie).

“Sidekick kan complexe ideëen vertalen in kwalitatieve oplossingen met een sterk design”