Sidekick
Creating heroic brands online and offline
Follow us
Grafisch ontwerp

Grafisch Ontwerp

Wij geven verhalen en ideeën vorm zodat enerzijds boodschappen visueel worden ondersteund. Anderzijds ontwerpen wij visuals die boodschappen uitdragen zonder tekst.

Logo

Het belangrijkste onderdeel van jouw visuele merkidentiteit. Een logo zorgt immers voor een eerste merkbeleving. En deze is these days dé factor om consumenten aan te trekken en te houden.

We gaan van start met een workshop waar we samen jouw kernwaarden, doelgroepen, kansen en valkuilen achterhalen. Na deze workshop starten we aan het ontwerp. Ons doel? Jouw onderneming in de markt zetten met een logo dat je kernwaarden en unieke factoren in één beeld vat. BoomBoomPow

Hoe, waarom logo’s renderen?

Inspiratie komt niet, het overvalt je & daar spelen we als team op in

– Elise Goyvaerts

Drukwerk

Merkidentiteiten dienen ook via gedrukt materiaal consistent gebruikt te worden. Naamkaartjes waar je jezelf mee kan voorstellen in stijl, facturatietemplates, folders, brochures…, you name it, we design it.

Presentaties

Hoe maak je complexe informatie oogstrelend, deelbaar en vooral makkelijk verteerbaar voor jouw doelgroep? Met een infographic of PowerPointpresentatie brengen we jouw boodschap over en krijgen we iedereen mee.

Content 2.0

Stockbeelden, juk! Illustraties die jouw concurrenten ook gebruiken en dus niet uniek zijn, euuuhm?!

Wij ontwerpen beelden op maat van jouw boodschap en doel. Deze in de gepaste huisstijl en multifunctioneel zodat iconen, illustraties, vormen op verschillende communicatiekanalen kunnen worden ingezet. Consistentie – Jawuhl!