Sidekick
Creating heroic brands online and offline
Follow us
Branding

Branding

Een held zonder sterke persoonlijkheid? Nog nooit gezien! Een goede huisstijl is van essentieel belang. Wij geven art direction en helpen je op de weg naar succes met een ijzersterke visuele identiteit. We maken de creatieve vertaalslag van de waarden van je bedrijf en tonen waarom jij zo uniek bent. Het gaat om het logo, de kleuren, de tone of voice, … enfin, een look & feel die de waarden van je bedrijf weergeeft.

We helpen om de kernwaarden van jouw organisatie te vinden. Kom als een klepper uit de hoek met een geslaagde branding of rebranding wanneer je op zoek bent naar iets nieuws.

Hoe word je als merk waardevol? Wees creatief, spontaan en uniek.

– Annelies De Boeck

Logo

Een imposante eerste indruk? Dat start met jouw logo! Een logo is dé manier om jouw bedrijf met een knal voor te stellen. Na een initiële workshop gaan we aan de slag. We zetten je bedrijf heroïsch in de markt met een logo dat je kernwaarden in één beeld vat.

Visuele Merkidentiteit

Visuele elementen waar je mee naar buiten kan komen en die jouw verhaal vertellen, daar gaat het over. Een blikvanger die mensen kunnen herkennen, een impact heeft én voor verbinding zorgt met je klanten! Let’s rock that shit.

De achterliggende boodschap

Enkel een logo dat ik mooi vind en daarmee basta? Think again. Als je het juiste doelpubliek wil bereiken moet je branding vertellen waarom je doet wat je doet. Not easy, maar samen bekijken we elke gedachtekronkel en roepen we jouw inspirerend verhaal in het leven. Hello stopping power!

Interesse in een ijzersterke branding?

Laten we bespreken wat je nodig hebt. Let’s chat