Sidekick
Creating heroic brands online and offline
Follow us

Branding

Een held zonder sterke persoonlijkheid? Nog nooit gezien!
Alles begint bij een goede merkidentiteit. Jouw merkidentiteit is de manier waarop je jouw verhaal en jouw waarden vormgeeft. Dit is de visuele en niet-visuele uitstraling van jouw merk/bedrijf/product: je logo en huisstijl, maar ook de persoonlijkheid en de tone of voice van jouw bedrijf/merk. Kortom,wat mensen onthouden en waarover ze spreken.

What we do?

Creëren van onderscheidend vermogen door grafisch ontwerp en digital design.

Het communiceren van jouw meerwaarden in een tone of voice die op maat is van jouw doelpubliek.

Aandacht en herkenning creëren rond jouw merk. Dit onder andere door pakketten die voor merkconsistentie zorgen.

Huisstijl nodig?

Naam

Een bedrijfsnaam nodig? Via enkele strategische denkoefeningen gaan we samen op zoek naar een naam die bij jouw identiteit past. Positioneer jezelf als een klepper met een bijpassende naam.

Logo

Het belangrijkste onderdeel van jouw visuele merkidentiteit. Een logo zorgt immers voor een eerste merkbeleving. En deze is these days dé factor om consumenten aan te trekken en te houden.

We gaan van start met een workshop waar we samen jouw kernwaarden, doelgroepen, kansen en valkuilen achterhalen. Na deze workshop starten we aan het ontwerp. Ons doel? Jouw onderneming in de markt zetten met een logo dat je kernwaarden en unieke factoren in één beeld vat. BoomBoomPow

Hoe, waarom logo’s renderen?
Huisstijl nodig?

Een goede branding ondersteunt jouw strategie en positionering, onderscheidt jou en helpt merkloyaliteit op te bouwen.

– Sidekick

Merkpositionering

We bekijken en ondervragen jouw aanbod. De inhoud van het aanbod wordt door julliezelf bepaald. Vervolgens bepalen we via welke kanalen jullie kunnen communiceren om de gewenste doelgroep te bereiken.

Merkstrategie

Tijdens het creëren van jouw merkidentiteit bekijken we evenals jouw merkstrategie. Deze wordt idealieter bekeken bij de opzet van jouw onderneming en zijn doelen. Ben je op zoek naar een nieuw publiek? Wens je meer klanten en bekendheid? Wil je enkel informatie verschaffen aan jouw lezers?

Samen bekijken we waarom jouw merk een meerwaarde biedt op de markt, hoe en via welke kanalen we kunnen communiceren over jouw krachten en wat de voordelen voor jouw klanten zijn.

Interesse in een ijzersterke branding?

Laten we bespreken wat je nodig hebt. Let’s chat