Sidekick
Creating heroic brands online and offline
Follow us
een foto van team Sidekick

Branding

Waarom branding?

Een merk is sterk wanneer het een duidelijk verhaal vertelt. Tekstueel én visueel. De gemiddelde consument denkt tegenwoordig langer na bij een aankoop. Ze nemen verschillende merken in overweging als provider en kiezen uiteindelijk voor een merk met een duidelijke doelstelling. Of dat nu prijsvechten is of focust op exclusiviteit dat is aan jou, als merk, om te beslissen. Hoe dan ook, onafhankelijk van jouw selling points, dient jouw merk een bijpassende uitstraling en stem te hebben, en dat is waar wij jou bij verder helpen.

Onze branding services

Jouw merk opbouwen

Wanneer je je eigen onderneming opstart, heb je allicht nood aan een luisterend oor dat je verhaal, doel en missie begrijpt en bevestigd. Daarnaast helpt het je om af en toe gechallenged te worden om herinnerd te worden aan waarom je wat wil bereiken, enter je brandcore. Wij helpen je verder bij de ontwikkeling van je merk. We kijken strategisch naar je merk en gewenste positie en baseren ons daarop wanneer we van start gaan je merk een knap smoelwerk te geven.

Jouw merk vormgeven

Welke karaktereigenschappen gebruiken mensen in de toekomst wanneer ze jou omschrijven? Ben je vriendelijk, corporate, vernieuwend of net heel traditioneel of klassiek – en waarom dan? Nadat we samen je merkverhaal vastleggen of bekijken, ondernemen we actie. We gaan van start met enkele creatieve oefeningen tijdens een brandworkshop zodat onze grafische sidekicks genoeg informatie verzamelen om jouw persoonlijkheid te vertalen naar een bijpassende uitstraling. Visueel, tekstueel én conceptueel.

Een foto van Team Sidekick

Branding is ook…