Sidekick
Creating heroic brands online and offline
Follow us
Storytelling

Storytelling

Verhalen nemen ons mee op een emotionele rollercoaster en zorgen ervoor dat we gefascineerd blijven. Storytelling brengt het verhaal van je bedrijf tot leven. Sterk samenhangend met branding, gaat het om de look & feel die de waarden van je bedrijf weergeeft. Of het nu gaat om een mooie visuele presentatie, de teksten of blogs voor je website, digital storytelling of een post op social media, Sidekick zorgt ervoor dat je mensen beroert en scoort met je heroïsche copy.

Heroïsche verhaallijnen zijn een krachtige manier om ideeën naar buiten te brengen.

– Yasmine Sebrechts

In lijn met je stijl

Wat is de persoonlijkheid van je bedrijf? Persoonlijk en vriendelijk, spontaan en modern? Of leun je eerder naar professioneel en exclusief? Wij helpen je in je zoektocht naar jouw persoonlijke tone of voice.

Emotionele triggers

Mensen overtuigen is de boodschap. Hoe dan? Met een goed verhaal en een boeiende inhoud. Wij gaan voor een volledige experience. Emoties doen de betrokkenheid en de loyaliteit tot jouw bedrijf groeien. Laat dit nu net de factoren zijn die de aankoop bevorderen! Jij hebt een persoonlijkheid die verrast, verbaast en doet glimlachen.

Professioneel

Contentcreatie pakken we steeds strategisch aan. Waar zoekt jouw doelgroep? Next step: we zorgen ervoor dat (potentiële) klanten jouw pareltje op een organische manier vinden. Hiervoor creëren we content die geoptimaliseerd is voor zoekmachines, zowel op technisch als op tekstueel vlak.

Nood aan een voortreffelijk verhaal?

Laten we bespreken wat je nodig hebt. Let’s chat.