Copywriting

De juiste woorden en teksten maken jou memorabel. Ze ondersteunen daarnaast je persoonlijkheid en zorgen voor een match tussen jou en je lezers. Woorden, baselines, slogans… kunnen een onbestaand concept tot leven laten komen.

  • op maat van de lezer
  • in de juiste tone of voice
  • snackable en duidelijk

Tone of voice


De manier waarop je spreekt, de woorden die je kiest, de persoonlijkheid die door wat je zegt wordt onthuld, al deze dingen bepalen je toon. Het gaat allemaal om de houding. Een goede tone of voice heeft een invalshoek. Sommige merken challengen, andere versterken.

Sommige spreken een internationale taal, andere hebben een sterke lokale aantrekkingskracht. De persoonlijkheid van een merk moet zo sterk zijn dat het tot leven komt door slimme en verrassende keuzes of door een ongewone invalshoek van onderwerpen.

Jouw woorden leveren meer op dan alleen uw boodschap, ze zeggen veel over het type organisatie dat je bent. Als ze goed worden toegepast, kunnen ze je helpen een sterke relatie met je publiek op te bouwen.

Webteksten


Wat is het doel van jouw website? Wat heb je mee te delen en wie is geholpen met jouw verhaal? Met deze vragen in ons achterhoofd creëren of optimaliseren we je webtekst. Samenhangend met je branding, wordt er een schrijfstijl bepaald die de identiteit van je bedrijf weergeeft. Inhoudelijk zorgen wij ervoor dat jouw tekstmateriaal vlot leesbaar is en triggert om voorafbepaalde acties te ondernemen. Al het tekstmateriaal dat wij voorzien is evenals SEO-proof. Google is gonna love you!

Slogans


Jouw merk ontbreekt nog een catch(y)phrase? Rekeninghoudend met jouw merk en identiteit, bedenken we slogans en baselines op maat.

Social media


Heb je geen tijd (of zin) om je bezig te houden met het bedenken van leuke social media posts? Wij ondersteunen jou bij de opzet van social media kalenders en content planning. Van A tot Z of met een tussenstop. Zo werken wij niet enkel kalenders uit maar publiceren en monitoren wij evengoed wanneer gewenst.