Sidekick
Creating heroic brands online and offline
Follow us
Een foto van onze digital marketeer aan het werk

Copywriting

De juiste woorden en teksten maken jou memorabel. Ze ondersteunen daarnaast je persoonlijkheid en zorgen voor een match tussen jou en je lezers. Woorden, baselines, slogans… kunnen een onbestaand concept tot leven laten komen.

Tone of voice

De manier waarop je spreekt, de woorden die je kiest, de persoonlijkheid die door wat je zegt wordt onthuld, al deze dingen bepalen je toon. Het gaat allemaal om de houding. Een goede tone of voice heeft een invalshoek. Sommige merken challengen, andere versterken.

 

Sommige spreken een internationale taal, andere hebben een sterke lokale aantrekkingskracht. De persoonlijkheid van een merk moet zo sterk zijn dat het tot leven komt door slimme en verrassende keuzes of door een ongewone invalshoek van onderwerpen.

 

Jouw woorden leveren meer op dan alleen uw boodschap, ze zeggen veel over het type organisatie dat je bent. Als ze goed worden toegepast, kunnen ze je helpen een sterke relatie met je publiek op te bouwen.

Webteksten

Wat is het doel van jouw website? Wat heb je mee te delen en wie is geholpen met jouw verhaal? Met deze vragen in ons achterhoofd creëren of optimaliseren we je webtekst. Samenhangend met je branding, wordt er een schrijfstijl bepaald die de identiteit van je bedrijf weergeeft. Inhoudelijk zorgen wij ervoor dat jouw tekstmateriaal vlot leesbaar is en triggert om voorafbepaalde acties te ondernemen. Al het tekstmateriaal dat wij voorzien is evenals SEO-proof. Google is gonna love you!

Slogans

Jouw merk ontbreekt nog een catch(y)phrase? Rekeninghoudend met jouw merk en identiteit, bedenken we slogans en baselines op maat.

Een foto van onze digital marketeer aan het werk

Social media

Heb je geen tijd (of zin) om je bezig te houden met het bedenken van leuke social media posts? Wij ondersteunen jou bij de opzet van social media kalenders en content planning. Van A tot Z of met een tussenstop. Zo werken wij niet enkel kalenders uit maar publiceren en monitoren wij evengoed wanneer gewenst.