Sidekick
Creating heroic brands online and offline
Follow us

Content creatie

Vraagstukken rond merkbekendheid, creativiteit, lead generation, growth marketing… lossen wij onder andere op door in te zetten op kwalitatieve content. Lees, woorden – fotografie en videografie. Wij creëren verhalen in lijn met de merkbeleving die je wenst op te zetten.

 

Is het creëren van content onvoldoende en ben je op zoek naar een partner die ook de publicatie en analyse uitvoert? Bingo, nog steeds aan het juiste adres. Samen met jou bekijken we waar we jou het best in kunnen ondersteunen en leggen we enkele werkwijzes voor die op maat zijn van timings en budget. Een strakke deadline of beperkt budget wil dus niet zeggen dat je uit de boot valt.

Een foto van onze Content Creators aan het werk

Contentstrategie

Door in te zetten op content op maat, wordt het makkelijker duurzame relaties op te bouwen met jouw publiek. Om dat maatwerk consequent te gebruiken heb je een contentstrategie nodig.

  • Wie wil je bereiken?
  • Waarom net deze mensen?
  • Via welk kanaal kan je hen – wanneer – bereiken?
  • Wat is de gewenste outcome en hoe willen we deze meten?

Je weet wat je wil bereiken met jouw merk maar worstelt met de ‘hoe daar te geraken?’ Gebaseerd op jouw doelstellingen zetten wij een tijdlijn uiteen van acties die jou naar jouw einddoel begeleiden. Deze tijdlijn omschrijft welk contentmodel we inzetten, waarom we welke mensen willen bereiken, welke contenttypes we zullen gebruiken… At the end leveren we jou een duidelijk overzicht van de nodige communicatie-efforts.

We gaan op zoek naar een concept dat vonken geeft en dat we kunnen omzetten in vuurwerk voor onze held.

– Elise Goyvaerts

Merkverhaal

We gaan op zoek naar enkele thema’s die aansluiten bij jouw merkverhaal. Werken we met verschillende topics, heb je meer nood aan een overkoepelend verhaal… Voor ieder wat wils.

 

We gaan van start met de opzet van een contentplan. Daar worden de verschillende thema’s, contenttypes, topics, kanalen… verzameld. Zo krijg je een overzicht over de aankomende communicatiestukken. Later on, wordt deze basis uitgewerkt naar concrete content stukken en worden deze zorgvuldig ingepland. At the end heb je een helder communicatieplan.

Waarbij we jou kunnen verder helpen

  • Je bent op zoek naar een partner die voor fuzz en buzz rond jouw merk zorgt.
  • Het creatieve en stukje strategie heb je zelf uitgedokterd, je bent louter op zoek naar een partij dat uitschrijft en publiceert?
  • Je wenst een nieuw of groter publiek te bereiken?
  • Je wil nieuw talent aantrekken, en dat liefst op een originele manier.
  • Je hebt nood aan een partij die jouw kan ondersteunen bij jouw online marketing

Creatieve vraagstukken

Je wil jouw bedrijf laten shinen? Je bent op zoek naar eens iets nieuws? Samen bekijken wij wat je wenst en wat je wil bereiken.

 

Ideeën omzetten in verbluffende & relevante concepten, we love the challenge! Een goed concept vormt de ideale basis om als klepper naar buiten te komen, net zoals Patron. Het is de verbinding tussen je strategie en hoe je deze tot leven laat komen in de look & feel van je bedrijf.

een illustratie van een asymmetrische vormen