Klant

Brightfox

Wat we deden

contentplan, drukwerk, grafisch ontwerp, office template, , , webdevelopment, wordpress

Inspirerende inbound marketing en (web)design voor BRIGHTFOX.

BRIGHTFOX, Platinum consulting partner van Salesforce, zocht een partner in crime om hun online zichtbaarheid te vergroten en doelgroep te inspireren. Sidekick to the rescue! We gingen deze uitdaging met veel plezier aan en creëerden een doordachte contentstrategie voor de website en sociale media van BRIGHTFOX. We zorgden voor een samenhangend verhaal met een vernieuwd webdesign en sociale media stijlgids.  

Sprekende contentmarketing die de doelgroep inspireert 

Samen met BRIGHTFOX bepaalden we de doelstellingen en doelgroep voor hun online verhaal. Dit vormde de basis voor een doordachte contentstrategie met de juiste content formats en – kanalen. We creëerden een stijlvolle online stijlgids en onze content creators gingen naarstig aan het werk voor de creatie van aantrekkelijke copy, sprekende visuals en video content. Al deze elementen kwamen vervolgens mooi samen in een overzichtelijk contentplan. 

We optimaliseerden het UX-design van de klantenreferentie- en blogpagina’s voor BRIGHTFOX en voerden een SEO audit uit met een boost voor de online vindbaarheid als resultaat. 

Webdesign en webdevelopment – Website beheer – Onderhoud en hosting

Beschikken over waardevolle content is één ding, deze moet natuurlijk ook netjes weergegeven worden op de website van BRIGHTFOX. Het beheer, onderhoud en de hosting van de website is volledig voor onze rekening. Met straffe webdesigns en development zorgen we ervoor dat het verhaal van BRIGHTFOX tot zijn recht komt op de website.  

Sociale media beheer en stijlgids

Op basis van de input van BRIGHTFOX zorgen onze designers en content creators voor aantrekkelijke sociale media content die de doelgroep enthousiasmeert en converteert.  

Ook zorgen we ervoor dat alles correct en on-time op sociale media verschijnt wat zorgt voor een consistent verhaal op sociale media en brand awareness en employer branding stimuleert. 

Grafische uitingen

Ook offline zorgen we voor een consistent merkverhaal met de nodige marketing materialen. Zo zorgen onze designers onder andere voor:  

  • Presentatie templates
  • Klantreferentie templates 
  • Designs voor rollup-banners
  • Infographics

You name it, we design it.

Ons portfolio. Onze helden.