Win de war for talent met video

Heb je moeite met het aantrekken van het juiste talent? Zorg dan dat je opvalt.
En opvallen? Daar helpt video jou een handje bij.

Een beeld zegt veel meer dan duizend woorden. Hoe wervend jouw vacatureteksten ook zijn, ze gaan op in de massa. Met video maak je kandidaten vanaf het eerste contact op een visuele manier enthousiast over jouw bedrijfscultuur en vergroot je het bereik.

Maak vacatures sprekend en herkenbaar

Voor onze klant InfoFarm brachten we technische vacatures tot leven met een stevige dosis humor.

Het resulteerde in krachtige video’s waarmee ze wisten op te vallen in de eindeloze stroom aan online vacatures. In no-time vonden ze de juiste kandidaten.

Wat wij voor jou kunnen betekenen

We gaan samen op zoek naar de juiste strategie en het juiste video concept om je merkverhaal als werkgever in de spotlight te zetten. We leveren video content op die klaar is voor alle mogelijke online kanalen. We zorgen dat je video’s hun doel niet missen en helpen je bij het verspreiden én adverteren.

Employer Branding – bedrijfsvideo en vacaturevideo’s

Vind je geen woorden om de cultuur van je bedrijf onder de mensen te brengen? Zeg het dan met video. We sturen onze content creators en videograaf langs zodat ze de sfeer kunnen opsnuiven.

Video & Storytelling

Wanneer je naast informeren ook wenst te emotioneren of triggeren, kies je best voor een video met focus op storytelling. Vertel jouw verhaal als werkgever zodat potentiële kandidaten meteen voelen of jullie een match zijn of niet.

Testimonial Video

Twijfels wegnemen doe je met sterke getuigenissen. Door je huidige werknemers positieve ervaringen te laten delen trek je anderen op een authentieke manier over de streep.

Explainer Video

In een HR context is het vaak een uitdaging om complexe boodschappen behapbaar te maken. Zowel voor bestaande als potentiële nieuwe medewerkers zal een video verhelderend werken.

Zij gingen jou al voor