Klant

Sarens

Wat we deden

employer branding, recruitmentvideo, testimonial video

Een video met een nothing too heavy, nothing too high mentaliteit voor Sarens

Sarens is een Belgische onderneming en wereldwijde nummer 1 wat betreft heavy lifting en engineered transport. Zoals iedereen ondervindt Sarens HR de war for talent en kon het wat hulp gebruiken bij het aantrekken van de juiste profielen. Ze deden beroep op ons voor de ondersteuning van de content voor een inbound campagne.

Recruitment movie

Soms weten mensen zeer goed wat je doet als bedrijf, maar zijn je waarden als werkgever vrijwel onbekend. Dat was bij Sarens niet anders. Het marketing departement van Sarens zet heel wat in op de projecten van Sarens en focust daar dus op commerciële groei.

Sarens HR had de wens de merkbekendheid uit te breiden met focus op employer branding. Wij hielpen hen met plezier verder.

We startten met enkele interviews met verschillende functieprofielen om de sfeer binnen Sarens op te snuiven. Gebaseerd op de input van verschillende mensen bij Sarens, schreven we volgend script.

People change.
They adapt, adjust, evolve.
They move, stumble, manifest, reinvent, blossom.
They grow.

Nothing too heavy, nothing too high is not just a motto.
It is the way we behave as a company.

We want you to feel valued, take you places you never thought you’d be.
We want you to own your future.

De boodschap en script werden positief onthaald waarop we enkele productiemomenten on site inplanden. We gingen langs op verschillende werven en brachten de passie van team blauw in beeld. Passie en glinsteringen in de ogen van de kraanmannen die ons nog heel lang zullen bijblijven.

Testimonial

Wie kan er beter vertellen over hoe het eraan toe gaat bij Sarens dan een werknemer zelf? We spraken af met David die ons vertelde over zijn vorig leven als chef-kok en de switch naar kraanman. We prezen onszelf zeer gelukkig met de authenticiteit en het enthousiasme van David, deze tilt de kijkervaring naar een hoger niveau.

Ons portfolio. Onze helden.