Klant

Meteor

Wat we deden

webdevelopment, wordpress

A big bang voor full service E-commerce partner Meteor

Meteor is krachtpatser in alles wat e-commerce te maken heeft. Ze leveren kwaliteit en dat moet ook uitgestraald worden in hun eigen brand. Ze benaderde ons met de vraag een nieuwe huisstijl te ontwerpen. Deze mocht vrolijk, professioneel en techy aanvoelen.  

We gingen aan de slag en merkten al snel dat de huisstijl bijkomende assets nodig had als iconen en illustraties. Om corporate en speels te combineren gingen we voor geometrie én lijnen uit de losse pols.

Webdesign

Om de boodschap van Meteor op de juiste plek en moment naar voren te brengen op maat van de bezoeker, werkten we duidelijke wireframes uit naast de persona oefening. We keken dus naar contentstructuur alsook de user-flow.  

Meteor is partner van zowel start-ups als enterprises, en dat voor verschillende diensten. We gingen dan ook voor een design dat voor beide partijen welgekomen is.  Daarnaast doelt de website op informeren omtrent de diensten. We werken dan ook met duidelijke blokken, aparte visualisatie van de verschillende diensten en highlight-elementen zodat de gebruiker makkelijk van punt A naar B geraakt.  

We gingen voor kleurvlakken, atypische vormen en zoals eerder vernoemd wat illustratiewerk. We kozen voor een beperkt kleurenpallet en een minimalistische sfeer en zetten hoverstates en parallax effecten in zodat dynamiek verzekerd is bij het gebruik van deze website. 

De dames van Sidekick zijn zeer pragmatische, gepassioneerde experten waarmee het aangenaam samenwerken is. Ook op momenten dat we veeleisend waren slaagden ze erin om mijn wensen te vervullen. Ze zijn een echte partner die met ons meedenkt en ons tot in de puntjes blijft ondersteunen. Ik zou Sidekick aan iedereen aanbevelen!

Meteor

Ons portfolio. Onze helden.