Klant

I Just Love Breakfast

Wat we deden

ux design, webshop, wireframes

Nieuw webdesign om van te smullen voor I Just Love Breakfast

Een goede dag begint met een gezond ontbijt en daarvoor moet je bij I Just Love Breakfast zijn. Zij bieden naast handgemaakte en biologische granola, ook lekkere recepten aan. Een vernieuwde website, die begint dan weer met Sidekick!

Een samenwerking die naar meer smaakt

Omdat de content voor deze website nood had aan foodstyling en het uitwerken van recepten, werkten we samen met Studio GAAR. Dit zorgde voor een fijne samenwerking tussen specialisten op het gebied van culinaire content, en Sidekick als UX/UI expert. We gingen van start met een wireframe-workshop om te weten te komen wat er op de nieuwe pagina’s moest staan. Eerst werd de navigatie opgemaakt en daarna keken we pagina per pagina welk verhaal er verteld moest worden om uiteindelijk tot de volledige website te komen. Het resultaat van de workshop was een uitgewerkt wireframe waar Studio GAAR hun content op kon baseren.

Granola en inspiratie à volonté

I Just Love Breakfast beschikt over 2 doelgroepen, die elk met een andere vraag of een ander doel op de website belanden. Zo is er enerzijds de horeca en andere verkopers van de granola en anderzijds de consument zelf. We moesten er dus voor zorgen dat beide doelgroepen op de website gemakkelijk hun gading vinden, zowel B2B als B2C. Daarenboven zorgde de dubbele rol van de website voor een extra uitdaging. Die moest namelijk aan de ene kant converteren en granola verkopen, maar aan de andere kant ook inspiratie bieden met heerlijke recepten. Gelukkig gaan wij geen uitdaging uit de weg en mag het eindresultaat er zijn. Een perfecte mix van creatieve content en een gebruiksvriendelijke webshop, aangevuld met kleurrijke foto’s in een modern design. Wij kunnen alvast niet wachten op het ontbijt morgenvroeg!

Ons portfolio. Onze helden.