Klant

Humix

Wat we deden

brand design, drukwerk, grafisch ontwerp, huisstijlgids, logo ontwerpen, office template, rebranding, ux design, webdevelopment, wordpress

Humix straalt met hun nieuwe branding

Humix is een dynamisch team van Web Analysts, UX Professionals en Conversion Specialists dat websites and apps optimaliseert. Zij waren op zoek naar een nieuwe branding waar iedereen van het team zich mee identificeert. Sounds like our cup of tea!

Nieuwe identiteit gezocht

Het design van Humix was verouderd en toe aan een moderne make-over. Zij contacteerden ons dus met de vraag om een nieuwe branding te voorzien. Humix is een data-driven, resultaatgericht en analytisch bedrijf, dus hun branding moet dat ook uitstralen. Zij willen hun doelgroep van hightech klanten aanspreken, maar tegelijkertijd ook toegankelijk blijven. Wij hebben dan samen met hen een workshop gedaan om te bepalen wat er verbeterd kon worden en welke stijl ze precies zoeken. We namen eerst hun logo onder de loep dat er wat speelser en ‘menselijker’ mocht uitzien. Zo ontstond een nieuw logo dat nog genoeg Humix blijft. Hierdoor kwamen we op het idee om voor de website te werken met kleurrijke vormen en grijstinten.

Iconisch webdesign

In een volgende fase gingen we aan de slag met de wireframes. De website is namelijk het eerste contactpunt voor hun klanten. Aangezien zij een UX-bedrijf zijn verliep deze samenwerking bijzonder vlot. Zij wilden graag al hun verschillende services tonen en die iets visueler maken. We kozen er dus voor om iconen te gebruiken en ontworpen een volledige set met frisse kleuraccenten. De iconen zijn zowel abstract als figuratief en bleken een heuse meerwaarde voor de content. We maakten ook custom animaties op de website, zoals elementen die elk op een andere snelheid bewegen tijdens het scrollen. We lieten voor hun branding ook bewust veel witruimte op de site in combinatie met het speelse karakter om hun nieuwe moderne branding in de verf te zetten.

Humix rollup

Humix 2.0

Na de website namen we de andere branding deliverables onder handen. Zo maakten we nog naamkaartjes, kaftjes en de afbeeldingen voor sociale media, zoals de header op Facebook. En het mag gezegd, Humix 2.0 ziet er stralend uit!

Ons portfolio. Onze helden.