Klant

Huisdierentherapie.be

Wat we deden

brand design, drukwerk, grafisch ontwerp, huisstijlgids, logo ontwerpen

Nieuwe branding op poten gezet voor Huisdierentherapie.be

Steeds meer gezinnen halen een huisdier in huis. Best schattig zo een viervoeter, maar wat als die niet zo flink blijkt te zijn? Huisdierentherapie.be brengt soelaas en helpt honden en katten aan een positieve houding. En wij hielpen huisdierentherapie.be aan een nieuwe branding!

Op zoek naar een look

Huisdierentherapie.be behandelt huisdieren die gedragsproblemen vertonen via persoonlijke behandelingen en trainingen. Zij kwamen bij ons aankloppen met de vraag om voor hen een branding uit te tekenen. Er was al een businessplan en een naam, maar ze zochten nog een eigen look en identiteit. We organiseerden daarop een workshop om hen te leren kennen en te polsen naar hun verwachtingen. Ze zochten een branding die zowel toegankelijk als leuk is, en waarin een vleugje humor niet mocht ontbreken. Wij gingen dan ook meteen aan de slag!

Een uitdagend logo

De ontwikkeling van het logo bleek een heuse uitdaging. Het is enerzijds een lange naam en anderzijds moesten er verschillende dieren in het logo zitten. Daarenboven wordt de slogan onder het logo weergegeven in twee talen. Het resultaat is een standaard lichtblauw logo waarin zowel een hond als een kat te zien zijn, en we kozen een rond lettertype dat in dezelfde lijn ligt als het afgeronde logo. We voorzagen ook een witte versie die gebruikt kan worden op donkere achtergronden en een cirkelvormig logo dat gebruikt kan worden bij andere toepassingen. Denk maar aan stickers, visitekaartjes, T-shirts enz.

Mission accomplished

Naast het logo ontworpen we ook een volledige huisstijl, de advertenties en banners voor Facebook, visitekaartjes en een stempel die gebruikt kan worden voor pakweg stickers. We kozen doorheen de volledige branding voor kleurrijke vormen om er een frisse en leuke look van te maken die perfect de identiteit van huisdierentherapie.be weergeeft. Missie meer dan geslaagd!

Ons portfolio. Onze helden.