Klant

Brightfox

Wat we deden

employer branding, recruitmentvideo

Employer branding video’s voor Salesforce expert BRIGHTFOX

BRIGHTFOX is steeds op zoek naar nieuw talent en ondervindt daarbij enkele uitdagingen wat betreft het aantrekken van de juiste profielen. We gingen langs en hoorden waar de pijnpunten lagen, om vervolgens een videostrategie op poten te zetten en de productie in handen te nemen. Het eindresultaat? Meerdere vacaturevideo’s en een company movie.  

Recruitment video

We trokken uit op onderzoek en reisden af naar Nederland. We gingen in gesprek met verschillende teamleden van BRIGHTFOX, en probeerden een goed beeld te krijgen van de werksfeer. Verder interviewden we enkele medewerkers over hoe hun dagen eruitzien, en waarom zo ooit voor deze organisatie kozen als werkgever.  

Uit deze interviews kwamen enkele concrete voordelen en zaken die we graag op beeld wilden vastleggen, en dus gingen we aan de slag. We stuurden een videograaf en content creator en zorgden ervoor dat de medewerkers een duidelijke briefing kregen. Ook deden we enkele oefeningen die ervoor zorgden dat elke spreker zich comfortabel voor de camera voelde.  

Company movie

We stuurden onze videograaf en content creator langs bij de verschillende kantoren van BRIGHTFOX. Daar werden telkens enkele sfeerbeelden op beeld vastgelegd die de basis vormden voor een korte company movie. Deze video wordt ingezet wanneer mensen in het aanwervingsproces zitten en benieuwd zijn naar de merkpersoonlijkheid en werksfeer.  

Ons portfolio. Onze helden.