Klant

Dukale

Wat we deden

brand design, drukwerk, grafisch ontwerp, huisstijlgids, office template, rebranding, ux design, webdevelopment, wordpress

Een rebranding die blijft plakken voor Dukale

Het gebruik van traditionele zelfklevende etiketten op herbruikbare verpakkingen kan allerlei problemen veroorzaken. Ofwel zijn ze moeilijk volledig te verwijderen, waardoor ‘label build-up’ ontstaat, ofwel vallen ze eraf tijdens het transport. Dukale zorgt voor de oplossing.

Wij zorgden ervoor dat Dukale rond deze oplossing kan communiceren in een bijpassende huisstijl.

Stickiness

Dukale zet in een op een moderne oplossing. De uitsraling, straalde echter iets anders uit. De huisstijl was toe aan een opsmuk en ook de website werd onder handen genomen. Ons doel? Een branding die in mensen hun geheugen blijft hangen.

We startten het rebrandingtraject van Dukale met een branding workshop. Daar werd duidelijk dat het logo onaangeroerd moest blijven en welke look en feel Dukale wil uitstralen.

Dukale is internationaal speler, maar staat gekend om zijn persoonlijke aanpak. We gingen dus op zoek naar een huisstijl die best wat corporate in zich heeft in combinatie met warme kleuren.

We werkten meerdere kleurenpaletten uit en sluitten kort op een combinatie van het koningsblauw en een warm goud-geel.

Om Dukale alles in handen te geven om te communiceren op maat, bekeken we welke tools, uitwerkingen en templates van pas zouden komen.

Grafische uitwerkingen

  • Naamkaartjes
  • Office templates
  • Folders en mappen
  • Brochures
  • E-mailtemplate

Je kan op Sidekick rekenen voor een branding van begin tot einde. Dat wil zeggen dat we door middel van gesprekken en workshops uitdiepen waarom je merk wat moet uitstralen. Daarop gebaseerd bekijken we samen met jou welke communicatietools nuttig zijn voor je volgende stappen.

Heb je zelf een design, development, content of motion talent in huis? Da’s geen probleem. Ook bij deze held werkten wij samen met een derde partij.

Ons portfolio. Onze helden.