Klant

Werkers

Wat we deden

grafisch ontwerp, Webdesign, webdevelopment

Een nieuwe website voor Werkers in aanneming door Sidekick

Met meer dan 1000 vennoten en een heel team coördinatoren is Werkers hét bedrijf voor werkers in aanneming. Ze verbinden werkkrachten zoals landbouwers die beschikken over grote landbouwmachines met werkgevers die hulp nodig hebben met bijvoorbeeld sneeuwruimen, maaiwerken en houtbeheer. Op die manier is er ook in rustigere periodes werk voor iedereen.

 Webdesign– een aangepaste stijl

Omdat we een extra website gebouwd hebben naast de bestaande, moesten we beslissen welke stijlen we gingen behouden en welke niet. Een brandingworkshop zorgde voor de input die nodig was om een aangepaste stijl te voorzien. Eens de ideeën er lagen, structureerden we alle content, illustraties en andere designelementen. Op de website vind je binnen elke viewport een desingelement voor extra herkenbaarheid. Daar is over nagedacht!

De nieuwe website is een grote verbetering voor zowel Werkers als de eindgebruikers. Het onderscheid tussen de vennoten en de werkgevers is duidelijker en overzichtelijker zodat iedereen zijn weg vindt op de website.

Webdevelopment– werken aan een gloednieuwe website

Een website is het online visitekaartje van een bedrijf om potentiële klanten aan te trekken. Voor Werkers moest dat visitekaartje zowel mensen aantrekken die op zoek zijn naar werkkrachten als mensen die bijvoorbeeld een landbouwmachine in de schuur hebben staan. We zorgden voor een overzichtelijke navigatie en legden alles stap voor stap uit zodat het voor iedereen duidelijk is.

Ons portfolio. Onze helden.