Klant

Agile Architects

Wat we deden

brand design, grafisch ontwerp, huisstijlgids, logo ontwerpen, office template

Een frisse look and feel voor Agile Architects

Agile Architects vormt een brug tussen IT en business. De focus ligt op het toepassen van agile principes in de digitale architectuur waardoor bedrijven op een efficiënte en snelle manier hun doelen kunnen bereiken. Ze hadden nood aan een frisse en indrukwekkende branding en website zodat ze zich konden onderscheiden van de concullega’s. Agile betekent letterlijk wendbaar en flexibel zijn. Deze kernwaarden brachten we dan ook naar voren in de branding, de website en het logo.

Branding – een nieuwe, frisse brand

Als startpunt van de nieuwe brand hadden we enkel de naam Agile Architects. Van daaruit maakten we samen met de klant een huisstijl op die helemaal bij hen past. Tijdens een creatieve brandingworkshop onderzochten we wat het ideale kleurenpalet was en welke sfeer Agile Architects wou uitstralen. We kozen voor blauwe en oranje tinten waarbij blauw het IT-gevoel weerspiegelt en oranje zorgt voor evenwicht. Het ronde font maakte het plaatje compleet en gaf het geheel een moderne toets.

Grafisch ontwerp – connecting the dots voor een creatief logo

We kozen samen met de klant voor een logo waarvan de twee eerste letters van de brandnaam werden samengevoegd. Ze zijn geconnecteerd met een streep en kleurrijke bolletjes voor een artistieke vibe. De bolletjes zorgen voor een frisse look zonder dat het kinderachtig overkomt en de strakke lijnen geven regelmaat en structuur weer. Dit resulteerde in een dynamisch logo dat zowel met als zonder merknaam herkenbaar is en gebruikt kan worden.

Webdesign– een overzichtelijke website

De opgemaakte huisstijl trokken we door in het design van de website.

Wat meteen opvalt zijn de bolletjes die verspreid staan over de hele website voor een leuke en herkenbare touch. De brandingkleuren blauw en oranje werden gebruikt als basiskleuren en om bepaalde accenten mee te leggen. Op de homepage werkten we met een grid die aangevuld kan worden met leuke foto’s voor een lichte en frisse uitstraling. De nodige webteksten werden op het scherm getoverd door één van onze content creators.

Ons portfolio. Onze helden.