Klant

Bel & Bo

Wat we deden

Webdesign

Een opgefriste website voor Bel&Bo

Bel&Bo is een Belgisch modebedrijf met een ruim en betaalbaar mode-assortiment dat focust op persoonlijke service. Ze gaan niet enkel in de fysieke winkels voor een aangename winkelbeleving, ook in hun webshop bieden ze een vlotte en toegankelijke shopervaring. En net die online ervaring had nood aan een opfrisbeurt en dat voor zowel desktop als mobiel. Omdat er anno 2022 veel veranderingen in webshopland zijn, was het tijd om de look and feel aan te passen. Sidekick to the rescue! 

Webdesigneen nieuwe look and feel

Bel&Bo had al een uitgebreide huisstijlgids waarop we ons konden baseren. Net hierin lag dan de uitdaging om de stijl te behouden maar toch een hedendaagse touch te geven. Ons sleutelwoord tijdens dit project was dan ook ‘subtiliteit’. Onze UX/UI designer ging met een hoofd vol ideeën aan de slag om de website op te smukken.   

Omdat het om een opfrissing van de website ging, hebben we de herkenbare strepen van Bel&Bo behouden, net zoals het logo. De felle kleuren die eigen zijn aan het merk werden ook bewaard en gematcht met andere tinten. Zowel in de footer als navigatie komen de brandkleuren en het lijntje terug voor een goede herkenbaarheid tijdens het scrollen. 

Bij het dropdown menu op de homepage zorgden we voor een overzichtelijk overview met een extra fotobanner en herwerkten we de icoontjes. De product detail page (PDP) en product listing page (PLP) werd herbekeken en de tags op de producten kregen een nieuwe positie. 

Voortaan heeft de website van Bel&Bo dus een nieuwe, frisse look en kunnen de klanten naar hartenlust shoppen op een vernieuwd platform. #topsamenwerking 

Ons portfolio. Onze helden.