Event promotion

Wil je een event promoten of je publiek teasen voor een volgende editie? Bezoekers betrekken of juist laten nagenieten? Voor je eventmarketing, is video hét geschenk dat blijft geven. Zowel voor, tijdens als na je congres of feest.

Registratie stimuleren? Met een event promovideo of persoonlijke video uitnodiging behaal je het gewenste resultaat. Betrokkenheid en brand awareness vergroten? Ook dat gaat met livestreams en testimonial video’s van bezoekers, medewerkers en sprekers. Aftermovies laten je klanten langer nagenieten en zijn geknipt voor de promotie van je volgende editie. Wij bedenken originele concepten op maat van jouw doelstelling.

Spire Group pakt uit

Spire Group, dé Salesforce-specialist in Europa, wou een aftermovie van hun event: inSpire.d 2022 – Padel & Salsa Edition. En ja ja, ze waren heel content.

“De video is s-u-p-e-r 😍. Prachtig gefilmd, de kleur, de kwaliteit, de pixelscherpte van het beeld, de leuke invalshoeken vanuit de lucht, de snelheid van de beelden, de muziek allemaal TOP! I LUUV IT!” Katja Guerra, Spire Group

T’is feest bij dataMinds

dataMinds, organiseert elk jaar een tweedaags IT-gerelateerd event, dataMinds Connect. Sidekick is net zoals bij de voorbije edities dé partner in crime voor alle branding en communicatie. Een eventvideo mocht niet ontbreken.

Ons portfolio. Onze helden.