Klant

Digitale Strategen

Wat we deden

brandingtraject, roll-up banner, templates, Webdesign, webdevelopment

Een nieuwe en doordachte branding voor Digitale Strategen

Digitale Strategen helpt je organisatie met alle vragen rond digitalisering. Ze begrijpt de struggles die gepaard gaan met een digitale transformatie en zoekt samen met jou naar de juiste aanpak. Voor elk probleem wordt er uitgezoomd en gekeken naar the bigger picture om zo een succesvolle digitale transformatie te garanderen.

Expertise in de digitale wereld: aanwezig. Branding: nog zoekende. Daarom hielpen we Digitale Strategen aan een doordachte en unieke branding.

Een wijze uil als mascotte voor Digitale Strategen

Voor een merk dat focust op strategie was het noodzakelijk om een gevat logo met inhoud te ontwerpen. De vereisten van het logo? Figuratief met een mascotte of symbool dat de aanpak van Digitale Strategen weergeeft.

Onze designer verdiepte zich hiervoor in het dierenrijk en kwam daar een wijze uil tegen. Een uiterst strategisch dier dat vanuit een boom altijd het overzicht bewaart en naar het grotere geheel kijkt. En laat dit nu net overeenkomen met de normen en waarden van de Digitale Strategen!

Het strakke en minimalistische logo bevat niet alleen een uil, maar ook de naam van het bedrijf. We kozen een ronder lettertype voor een toegankelijke uitstraling.

Kleuren en website

Diezelfde toegankelijke uitstraling trokken we door in het kleurgebruik. De huisstijl van Digitale Strategen bevat enkele hoofdkleuren waarvan er telkens varianten bepaald werden. De lichtere varianten kunnen gebruikt worden als achtergrondkleur en de donkere om een toon op toon design te bekomen.

De zachtheid van het merk wordt op de website enerzijds weergegeven door het kleurgebruik, anderzijds door de grafische vormen. De halve cirkels zijn een referentie naar het pad van transformatie en het zoekende gegeven. Ter afwisseling rondden we de hoeken niet af en voegden we icoontjes toe.

Andere deliverables

Naast de algemene branding maakten we ook een roll-up banner en een Word- en Powerpointtemplate. Op die manier wordt de branding ook bij intern en extern gebruik correct toegepast. Strategisch!

Ons portfolio. Onze helden.