Sidekick
Creating heroic brands online and offline
Follow us

WordPress Developer

Sidekick is op zoek naar een webdeveloper die websites bouwt in WordPress alsof het niets is. Bij Sidekick spring je aan boord van een jong bedrijf en krijg je de kans om je sterktes uit te spelen. Samen met je collega’s zet je onze klanten online op de kaart.

Omschrijving

Sidekick webdevelopers kunnen een moderne WordPress website bouwen in no-time. Een sterke kandidaat heeft een goede kennis van HTML, CSS, Javascript en PHP. En kan zijn of haar werk debuggen zonder een hulplijn in te schakelen (al is dit zeker mogelijk). Verder is het niet onbelangrijk wat ervaring te hebben met MySQL en DNS.

Sidekick bouwt verder ook nog mail templates, doet aan SEO optimalisaties en host tientallen websites. Ervaring of interesse in één of meerdere van deze onderwerpen is dan ook een dikke plus. Het spreekt voor zich dat je ook een stap voor staat op andere kandidaten als je teamplayer bent die niet op zijn mond is gevallen.

Over Sidekick

Samen met onze klanten gaan we op zoek naar de best mogelijke oplossing en realiseren dit in team. Bij Sidekick neem je actief deel aan elke stap van het proces, van de eerste strategie brainstorm tot het deployment van de website. Ons team staat steeds open voor nieuwe methodes en technologieën. Er is altijd plaats voor verbetering en vinden het belangrijk hier ook steeds naar te streven.

Wat bieden we

We garanderen een verloning op basis van je capaciteiten, alles wat je nodig hebt om je werk met plezier te doen en bieden een sterk pakket aan extralegale voordelen.