Sidekick
Creating heroic brands online and offline
Follow us

Yasmine - 23 mei 2018

Supervrouwen aan het roer bij Sidekick

Hoe is het eigenlijk allemaal begonnen?

Net zoals de helden van Sidekick, hebben ook de oprichters speciale karakteristieken. Elise en Yasmine, onze supervrouwen, vonden elkaar op de weg naar world domination #justkidding. Een eerste samenwerking waarbij de dames op elkaar konden rekenen, gaf zin in meer. Zouden we? Na een gezellige koffieklatch, begonnen hun harten sneller te slaan. Rad van tong en met het hart op de juiste plaats gooiden ze beiden alles op tafel. Er volgde een ontlading: “oh ja, maar jij wil het ook proberen? Dan gaan we er voor” #partnersincrime.

Speciale krachten?

Ze maakten een start, gewapend met een gemeenschappelijk diploma Communicatie en bijkomende tools als Journalistiek, Grafisch Ontwerp, Reclame & Marketing. To do lijstjes & structuur werden gecreëerd en er kwam orde in de creatieve chaos #dasnogeensiet. Eeuwig positief realisme en een ‘dromen zijn geen bedrog’-mentaliteit zijn hun strijdwapen. Hun bovenmenselijke kracht en de motivatie voor hun goede daden? Het creëren van heroïsche merken, zowel online als offline #opportunitieseverywhere

Waarom een blog op je website?

  • Betere Google kwaliteitsscore van jouw website
  • Delen van relevante informatie
  • Geef een boost aan je SEO ranking

 

Vertel me meer!

Waarom de naam Sidekick?

Dit komt uit de geheime lade: tijdens één van de brainstormsessies waren ze K3 liedjes aan het luisteren. Het was initieel een grap, maar werkte zeker stimulerend. Sidechick, misschien? Let’s not, en toen was Sidekick geboren.

Alles voor hun helden

Een dik jaar op weg, de processen staan op punt. Sidekick komt op een efficiënte manier tot de kern van hun helden en brengt hun verhaal op een visuele manier naar buiten. Tijdens deze reis ontdekten ze bij hun helden ook een nood aan ondersteuning op vlak van content. Daarnaast staan de supervrouwen en hun team zelf ook niet stil. Kruisbestuiving, kwaliteit en ontwikkeling primeren en they’re #kickingitnextlevel met als doelen: een lange termijn relatie met hun helden én world domination #stillkidding. De rebranding met de nieuwe diensten zijn daar dan ook het resultaat van.

Team Sidekick

Met de nieuwe diensten is ook de ondersteunende cast van Sidekick aan het uitbreiden.  Wie weet starten ze binnenkort wel hun eigen ‘justice league’ voor hun klanten?! Zes vaste teamleden en heerlijke stagiairs houden het fort recht. Ze groeien steeds dichter naar elkaar toe en iedereen heeft zijn toegevoegde waarde #teamsidekick.

Related posts