EEN TRENDY WEBSITE VOOR STUDIO 360

Studio 360 is de one-stop-studio voor product- en packshotfotografie & video. Aan het roer twee vrouwen die koers zetten naar steeds groter succes. Wij stonden hen bij onderweg en hielpen hen verder bij een restyling van de huisstijl en een nieuwe website.

Mooie kliekjes hebben knappe kanalen nodig

 

Samen hebben Yolande en Nathalie 40 jaar ervaring in creative advertising, digital en lifestyle omgevingen. Die combi zorgde voor de grondslag van het studio-concept dat ze legden in 2018. Een snelle, kwalitatieve en high-end content service.

Samen met Yolande en Nathalie zetten we alles in om de eigenschappen van de services te laten wederkeren in de nieuwe look en feel.

They shoot – we score.

 

De website mocht net dat tikkeltje meer hebben. Onze favoriete vraag.

We zetten in op een combinatie van leuke stijl en merk-elementen en combineerden knap webdesign met ongewoon development. Zo kozen we voor leuke animaties en effecten die de website gebruiker begeleiden naar de volgende logische contentblokken. Daarnaast werkten we voor leuke hover states en een atypische navigatie.

Neem zeker een kijkje: https://studio-360.be

 

Peer-to-Peer.

 

Wanneer merken op zoek gaan naar een partner om hun producten te fotograferen, zijn ze op zoek naar iemand die kwaliteit garandeert. We gingen dan ook voor automatisch ingeladen reviews over zowel de service alsook eindproducten van Studio-360. Zo lees je op de website de ervaringen van je voorgangers en krijg je al snel de bevestiging die je zoekt.

Onderhoudspakket.

 

Door ons onderhoudspakket hebben ze zelf het dagelijkse beheer van hun website en content in handen, zonder zich zorgen te moeten maken over dingen zoals updates, spam, back-ups, …
Wij knappen het vuile werk op en zij kunnen zich volledig focussen op wat voor hen belangrijk is.