BRANDING EN WEBSITE VOOR ORLOX, WIZARD IN DE MODERNE WERKPLEK.

Orlox maakt het verschil in jouw digitale werkplek en is de sidekick van scenariodenken.

Ze benaderden ons met de vraag hen te begeleiden in hun nieuwe merk. De digitale werkplek wordt alsmaar belangrijker, dat weten zij als de beste. Sidekick werd partner in crime bij het communiceren van hun aanbod en oplossingen.

Kick-off

 

We gingen van start met een branding workshop waarin onze vrienden van Orlox hun verhaal uit de doeken deden. Waarden en normen werden besproken, de merkpersoonlijkheid werd ontdekt en er werd afgebakend welke communicatiekanalen zullen worden ingezet.

Logo-ontwerp

 

Soms is digitaal werken de enige mogelijke manier van werken. Orlox zorgt ervoor dat digitaal werken synoniem staat voor een veilige en efficiënte omgeving die zich vertaalt in tijdwinst en tevreden medewerkers. Dit doen ze door digitale werkplekken te ontwerpen, te implementeren en continu te optimaliseren.

Wij gingen aan de slag ter ontwerp van een logo dat aansluit bij het aanbod en type oplossingen die Orlox biedt. Uit de workshop bleek dat de uitstraling modern, corporate en toch ook een tikkeltje speelsheid mocht uitstralen.

We ontwikkelden een logo dat zowel in de buitenste vorm als in de whitespace de vorm van een sleutelgat illustreert. De cirkel in het icoon lieten we doorlopen in de ronde O’s die we gebruikten om ‘Orlox’ te vormen. Het sleutelgat gebruiken we doorheen heel de branding als grafisch element.

Assets

 

We gingen verder aan de slag om Orlox te ondersteunen bij de merkconsistentie. We ontworpen verschillende iconen, templates en voorzagen hen van naamkaartjes.

Communicatie en content

 

Nadat een nieuwe huisstijl werd ontwikkeld, gingen we verder met een content workshop. Deze dient om af te bakenen waarom, welke inhoud naar buiten gebracht moet worden.

Webdesign en development

 

Er werd druk gewerkt aan het development van de nieuwe website. We gingen van start met een workshop, creëerden een design en content op maat en leverden een pareltje van een website af.

Nood aan een partner in crime voor je nieuwe merk? Just call us maybe!