A BIG BANG VOOR FULL SERVICE E-COMMERCE PARTNER METEOR

Meteor maakt samen met jou een forse impact in het e-commerce universum. Als referentie op vlak van (e-)commerce in België staan ze met hun team klaar  jouw bedrijf te laten groeien.

Look and Feel

 

Meteor benaderde ons met de vraag om het logo te gebruiken als basis van een nieuwe huisstijl. Deze mocht vrolijk zijn doch professioneel. We gingen aan de slag en merkten al snel dat de huisstijl bijkomende assets nodig had als iconen en illustraties. Om corporate en speels te combineren gingen we voor geometrie én lijnen uit de losse pols. 

Webdesign-, en development

 

We gingen van start met een duidelijke wireframe met focus op structuur en user-flow. We kregen mee dat Meteor zowel start-ups als enterprises verder helpt, en dan voor verschillende diensten, en hielden dan ook rekening met verschillende flows en contentblokken. Uiteindelijk doelden we op een website die elk soort user van de juiste informatie voorziet, en daar zijn we in geslaagd.

Daarnaast zetten we in op een webdesign dat de persoonlijkheid van deze e-commerce held in de kijker zet. We gingen voor kleurvlakken, atypische vormen en zoals eerder vernoemd wat illustratiewerk.

We kozen voor een beperkt kleurenpallet en een minimalistische sfeer. Daartegenover zetten we hoverstates en parallax effecten zodat dynamiek verzekerd is bij het gebruik van de nieuwe website.