GRAAF WEBDESIGN VOOR ONZE HELDEN VAN DATA SYNERGY

DataSynergy biedt next-level kwalitatief en kwantitatief marktonderzoek. Ze gaan verder dan ‘conversationeel onderzoek’ en combineren kwalitatief en kwantitatief onderzoek met andere ‘ruwe’ databronnen, zoals deskresearch, observationeel onderzoek en databaseonderzoek.

Deze helden vinden de meest complete antwoorden op uw marketingvragen in 3 expertisegebieden: klantbeleving, innovatie en merk & communicatie. Het nut van branding moest dan ook niet meer worden uitgelegd. Samen gingen we de uitdaging aan en mikten we op een webdesign dat je al een eerste idee geeft van wie Data Synergy is.

Het design.

 

We kozen voor een design dat techy, then again, persoonlijk aanvoelt. Een perfecte harmonie tussen creativiteit, organische eigenschappen en analytisch en strak design.

Dat zie je terug in de afgeronde blokken, het ronde lettertype, het kleurengebruik en monochrome fotogebruik.

Ook wilden we een extraatje. Een icoon of illustratie die de synergie tussen verschillende databronnen weergeeft. Na heel wat test-animaties, ontstond de definitieve versie van de animated vlinder. Steeds in beweging, net zoals de consument en data.

Knap design en development in een gebruiksvriendelijk CMS. Da’s Sidekick, en nu ook Data Synergy.

 

Een constante in samenwerken met Sidekick zijn websites die makkelijk aan te passen zijn. Zo zetten we steevast in op gebruiksvriendelijke back-ends waarin je makkelijk toevoegingen of wijzigingen kan aanbrengen zonder ons in te schakelen. Zo hoef je niet te wachten op een derde partij en is je online visitekaartje steeds up-to-date.