EEN REBRANDING EN NIEUWE WEBSITE VOOR CROWN GENERAL.

Rebranden met oog voor de geschiedenis van een bedrijf. Kunnen we.

#webdesign #webdevelopment #copywriting #productfotografie #huistijl #lookandfeel #branding

Gust kwam bij ons terecht omdat hij op zoek was naar een partner die zowel kon helpen bij het restylen van de huidige huisstijl, alsook de uitwerking van een nieuwe website. Een volledig nieuwe weg inslaan dus. En dat zonder de afgelegde weg van het bedrijf uit het oog te verliezen.

Het traject.

 

We zetten volgend traject op:

  • brand workshop
  • restyling logo
  • uitwerking nieuwe look & feel
  • content optimalisatie
  • productfotografie
  • webdesign
  • webdevelopment

 

Een intensieve samenwerking dus. Eentje dat van begin tot einde steunde op een nauw contact tussen ons en held Crown General, zodat feedback vlot uitgewisseld werd en de nodige aanpassingen konden worden doorgevoerd.

Restyling logo.

 

De officiële versie van het Crown General-logo bestaat uit de kleuren donker blauw, licht blauw en beige en wordt getoond op een witte achtergrond. Hiernaast kan ook een variant gebruikt worden op een donker blauwe achtergrond, waarbij deze tint in het logo vervangen wordt door de kleur wit.

We werkten ook een iconenpakket uit dat als ondersteuning meerwaarde kan creëeren bij de opzet van verdere communicatietools.

Een nieuwe website.

 

Vooralleer we van start gingen aan het ontwerp van de nieuwe webdesigns, bekeken we welk verhaal naar buiten gebracht moet worden, wie de doelgroepen zijn en welk gevoel de website moest oproepen.

We gingen voor een design met een moderne look en feel. Deze komt overeen met de manier van werken van Crown General. En omdat een beeld van de foams nu eenmaal niet hetzelfde verhaal vertelt als wanneer je ze zou kunnen voelen, gaven we de opbouw van elke soort visueel weer doormiddel van een illustratie/icoon.

Content creatie.

 

Onze Content Creators zorgden voor productfoto’s en schreven de webteksten. Er werd een tone of voice ontwikkeld dat professioneel doch persoonlijk is. Daarnaast werd er ingezet op klare en duidelijke boodschappen. De content werd geschreven gebaseerd op een interview met Gust. Dit was belangrijk om inhoudelijk correct tekstmateriaal af te leveren maar ook om de bedrijfssfeer over te brengen op de website.