EEN NIEUWE WEBSITE VOOR BELGIAN CYCLING.

FIETSEN.

Op de weg, de piste, in het veld of indoor. Met de koersfiets, de mountainbike, de bmx, trial bike. Professioneel, semi-professioneel, amateuristisch, regionaal, provinciaal, recreatief.

Opties te over hier in België. Alle wedstrijden, overal in het land, in verschillende disciplines en in tal van leeftijdscategorieën. Allemaal met hun eigen uitslagen, en gecentraliseerd op 1 plek. En that’s where Sidekick comes in. Want met die hoeveelheid aan info, is het toch echt een uitdaging om een overzichtelijke website op poten te zetten.

Well, challenge accepted.

Online magazine.

 

2 websites.

Dat was de vraag waarmee Belgian Cycling bij ons aanklopte.
Enerzijds een blog website om de cycling lie hebbers uren leesplezier te bezorgen met de laatste nieuwtjes uit het Belgische fietslandschap.

Het resultaat: een overzichtelijk online magazine met tal van artikels, gecategoriseerd op discipline, zodat elke fietsfanaat snel en makkelijk zijn weg vindt naar het laatste nieuws in zijn favoriete categorie.

Voetnoot: in de footer word je nog eens extra getrakteerd op de laatste nieuwe tweets van Belgian Cycling.

And the winner is …

 

Anderzijds een hotspot voor alle resultaten van de Belgische fietswedstrijden. Eén centrale plek waarop je àlle resultaten van de Belgische wedstrijden kan raadplegen, alsook de wedstrijdkalender kan terugvinden. Zo bevat de homepage een kalender waarin alle wedstrijden terug te vinden zijn, en kan je op de pagina’s van de verschillende categorieën een overzicht per competitie terugvinden.

Dat er achter deze website een straf staaltje techniek schuilgaat, spreekt dus voor zich.
Een volledig custom geschreven tool die de beheerder in staat stelt om wedstrijden, competities, resultaten aan te maken en te bewerken en ervoor zorgt dat alles meteen correct getoond wordt op de site zelf. En dat ook nog eens op de juiste pagina en binnen de correcte categorie. Alstublieft!

Onderhoudspakket.

 

Als we dan ook nog even vermelden dat alle competities per jaar worden weergegeven en onze tool op 1 januari automatisch switcht naar de competitiekalender van het nieuwe jaar; dan vallen er ongetwijfeld monden open, toch?

En al helemaal wanneer we zeggen dat je je van het onderhoud van je site zelf helemaal niks hoeft aan te trekken. Door ons onderhoudspakket heeft de klant zelf het dagelijkse beheer van zijn website en content in handen, zonder zich zorgen te moeten maken over dingen zoals updates, spam, back-ups, … Wij knappen het vuile werk op en hij kan zich volledig focussen op wat voor hem echt belangrijk is, nl. : fietsen.