UNIEK LOGO & FRISSE BRANDING VOOR AGILE ARCHITECTS

Agile Architects bouwt de brug tussen IT en business. En dat op een behendige way, (what’s in a name 😉).

Wat hen onderscheidt van de rest is hun persoonlijkheid en houding. En dat mocht verduidelijkt worden door een nieuwe branding en website. Wij hielpen hen met plezier verder. 

The logo 

 

We gingen voor een logo dat opgebouwd is uit een icoon en naam. We creëerden een icoon dat op zichzelf werkt alsook een mooi duo vormt naast de typografie. Daarnaast mikten we op een logo dat duidelijk deel uitmaakt van een grotere conceptuele branding. Zo wisten we dat we de stippen en lijnen gingen hergebruiken in templates alsook het webdesign. Het icoon geeft de letter A weer, en symboliseert het connecteren van mensen.  

De huisstijl  

 

We gingen voor een jong kleurenpallet van oranje, lichtblauw en kobaltblauw. Daarnaast lieten we het organische en dynamische terugkomen in het design door te werken met grids, lijnen en dots in verschillende kleuren. Ook zetten we in op een atypische plaatsing van afbeeldingen, wat ook weer wat leven in de brouwerij brengt. Het uittekenen van het grid is daarnaast een verwijzing naar het architecturale uit de naam en de werking.  

Agile website 

 

De Agile Architects zijn allesbehalve stoffig. Het webdevelopment mocht dan ook dat tikkeltje meer hebben. We gingen op zoek naar originele manieren van folds, knoppen en call to actions zonder té speels te worden. 

Neem zeker zelf een kijkje: www.agilearchitects.be