Sidekick
Creating heroic brands online and offline
Follow us

Theater M

share some love:

Theater M staat voor een jong en open theatermakershuis in Mechelen. Het gezelschap blaast toneelliefhebbers het liefst van zijn sokken met gevarieerde eigen creaties. Hun missie? Ontroeren, uitdagen en verwonderen!

Kryptonite

Nieuwe bezoekers aantrekken is geen vanzelfsprekendheid. Uitnodigende theaterposters en informatiebrochures zijn een must. Het gezelschap moest op zoek naar een creatief grafisch team dat aantrekkelijk materiaal kon leveren op korte tijd.

Sidekick Superpowers

Het team werd uitgedaagd door de grote variëteit aan stijlen en de nood aan een geslaagde eerste impressie bij de opdrachten. Omdat we gingen emotioneren via beelden, kregen we de kans ons inlevingsvermogen en veelzijdigheid te bewijzen.

Het ontstaan van een held

Er werd geëmotioneerd, geïnspireerd en nieuwe doelgroepen werden aangesproken om theaterstukken te bekijken. Het gezelschap van Theater M zet ondertussen de nobele kunst van toneelspelen verder.
“Ondanks de diversiteit van de toneelstukken en de strakke deadlines, slaagt Sidekick er keer op keer in mensen te emotioneren via origineel beeldmateriaal. Qua stijl zitten ze er steeds ‘boenk’ op.”

  • Project

    Webdesign & -development, Grafisch Ontwerp

Is dit wat je nodig hebt? Let's chat!