Sidekick
Creating heroic brands online and offline
Follow us

Sofie Goos

share some love:

Sinds 2005 staat Sofie Goos in the picture als triatleet, drievoudig overwinnaar van Ironmans en verdiend ereplaats winnares. 2017 was het jaar van haar grote comeback. Om iedereen op de hoogte te houden van de weg daar naartoe, was het zinvol een website te laten bouwen.

Kryptonite

In 2016 was Sofie slachtoffer van zinloos geweld.  Door dit incident, kwam Sofie meermaals in de media en was er een grote vraag naar haar professionele alsook persoonlijke updates en toekomstplannen. Om dit alles te kaderen, was een website nodig. Een website die het toelaat zowel informerend als persoonlijk te zijn.

Sidekick superpowers

Dit project geeft duidelijk weer hoe wij de klantenwensen respecteren en schitteren met onze persoonlijke aanpak. Deze vlotte samenwerking en klanttevredenheid leidde dan ook tot een nieuwe samenwerking; Amici Di Bici.

Het ontstaan van een held

Sofie kreeg een website waar ze meteen mee aan de slag kon. Er werd ruimte gecreëerd voor blogposts, maar ook voor informatief materiaal en een online kalender waardoor de fans Sofie op de voet kunnen volgen.
“Door de samenwerking met de Cronos Groep kwam ik in contact met Sidekick. Ik liet hen doen waar ze zo goed in zijn, een website ontwerpen. Ik ben alvast super tevreden met het resultaat en beveel hen graag aan als marketing partner!”

  • Project

    Webdesign & -development

Is dit wat je nodig hebt? Let's chat!