Sidekick
Creating heroic brands online and offline
Follow us

Learnia

share some love:

Hun doel? Werknemers van verschillende organisaties versterken op vlak van softwarekennis en persoonlijke vaardigheden. De mogelijkheid tot specifieke opleidingen, leertrajecten en verandertrajecten opstellen, onderscheidt Learnia van de rest.

Kryptonite

Learnia bevindt zich in een competitieve markt. Een duidelijke positionering is dus noodzakelijk. Als grote meerwaarde biedt Learnia opleidingen op maat aan.Deze werden op de vorige website echter niet genoeg in de verf gezet, wat de drempel tot contact nemen, verhoogde. Daarnaast had de zoek- en filterfunctionaliteit een optimalisatie nodig zodat de UX verbeterde.

Sidekick Superpowers

Dit project is een mooie referentie van onze expertise in het opzetten van gebruiksvriendelijke websites. Na een analyse van de huidige website werd een herstructurering van de website en UX-strategie uitgetekend. Deze focust het optimaliseren van de online ervaring van de prospect die voordien stroef verliep. De navigatie werd gereduceerd, filteren werd mogelijk en alle CTA’s verwijzen naar de opleidingen en trajecten op maat. De UX werd tevens versterkt door designelementen. Zo werden er kleuren per opleidingstak gebruikt wat de lees- en zoekervaring een stuk aangenamer maakt. Ook voor deze opdracht stuurden we onze huisfotograaf op pad. Dit om beeldmateriaal te produceren dat de kwaliteit en professionaliteit van het aanbod visueel ondersteunt.
"Het was aangenaam werken met Sidekick vanwege het enthousiasme, de creativiteit en know how van UX en design."

  • Project

    Webdesign, UX design, Wireframing, Fotografie, Branding

Is dit wat je nodig hebt? Let's chat!