Sidekick
Creating heroic brands online and offline
Follow us

Een logo on pointes voor dansboetiek Larabesko

Larabesko kleedt prima ballerina’s in een elegante outfit en zoekt samen met jou naar de perfecte pointes, maar voorziet je evengoed van een glimmende gymnastiektenue, een schaatspakje of de perfecte yogabroek. Voor de kleintjes en volwassenen, voor zij die ervan houden en zij die ervan leven.

shopping bags larabesko

Een-pas-de-deux met Sidekick

Larabesko vroeg ons een logo te ontwikkelen dat aansluit bij de identiteit van de boetiek. We kregen de vraag om een icoon te ontwikkelen dat een danssfeer weergeeft zodat de link met hun aanbod in één oogoplsag duidelijker wordt.

shopping bags larabesko
logo larabesko in kleur

Logo ontwerp

Het logo van Larabesko straalt de elegantie van dans uit. Voor de huisstijl hebben we naast het logo ook een icoon als verkorte versie. De lijnen in de typografie zijn geïnspireerd op de bewegingen in dans.

kleurenschema larabesko

Online styleguide als branding asset

Net zoals Wasted Atelier zorgden we voor een online styleguide waar verschillende elementen van de Larabesko branding terug te vinden zijn.  Deze kunnen ze makkelijk delen met de leverancier van de kledinglabels.

Deze online styleguide omvatten downloads van het logo pakket, de verschillende lettertypes en de kleurencodes. Telkens opgelijst met oog op verschillende communicatieuitwerkingen.

labels larabesko
kaartje label larabesko

Wil jij ook al dansend door het leven door een ijzersterk merk?

Neem een kijkje op ons portfolio of kom eens langs voor een kennismaking.

gevel larabesko