Sidekick
Creating heroic brands online and offline
Follow us

Innovation Unplugged

share some love:

Innovation Unplugged biedt ondersteuning aan organisaties tijdens digitaliseringsproccessen. Ze ontwerpen, ontwikkelen, testen, implementeren en beheren operationele applicaties die een vlotte en doelbewuste overstap faciliteren.

Kryptonite

Om de verschillende solutions te presenteren, moest Innovation Unplugged op zoek naar een partner met de nodige knowhow. “Met welke identiteit willen wij naar buiten komen en welke tools hebben wij specifiek nodig om onze doelgroep te overtuigen?”

Sidekick superpowers

Een hands-on mentaliteit en het snel schakelen  tussen Sidekick en Innovation Unplugged leidde tot een korte opleveringstermijn, met een grote meerwaarde. Een duidelijk inzicht in de einddoelen van onze partner was hier eveneens bepalend. De creativiteit en expertise van onze designers maakten het mogelijk een perfect passende look en feel te ontwerpen.

Het ontstaan van een held

Innovation Unplugged heeft het sterke visuele verhaal dat het nodig heeft om zijn toekomstige partners en klanten te overtuigen. De verdeelde informatie wordt kracht bijgezet met de juiste visuele ondersteuning, het verhaal klopt 100%.
"Een korte introductie en enkele vragen aangaande onze missie, volstonden om enkele logo- en huisstijlontwerpen te krigen die er ‘boenk’ op waren. De look en feel van de website was ook meteen raak. Enkele lay out en user experience experimenten later, resulteerde de website in precies de gewenste uitstraling."

  • Project

    Branding, Webdesign & -development, Grafisch Ontwerp

  • Pakketten

    Kick-off pakket

Is dit wat je nodig hebt? Let's chat!