Sidekick
Creating heroic brands online and offline
Follow us

HRMC

share some love:

Wij leerden HRMC kennen als een snel groeiend en -schakelend bedrijf. Ze bieden de ideale mix van expertise op zowel HR als technisch vlak. Ideaal, aangezien dat de basis is van de solutions die zij aanbieden. HRMC- Bridging HR & technology.

Kryptonite

Zowel de huisstijl als de inhoud van de website was toe aan vernieuwing. Daarnaast is HRMC een dynamisch, snel schakelend en enthousiast team, wat via de website niet meteen duidelijk werd.

Sidekick superpowers

Een nieuwe look & feel en tone of voice die aansluit bij onze merkidentiteit, coming up. Samen met het team van HRMC gingen we op zoek naar onderscheidende values en USP’s. Een waardevolle oefening waar nieuwe opportuniteiten werden ontdekt en oude waarden werden bevestigd. Deze strategie werd op maat uitgeschreven. Wireframes werden opgezet, designs werden gecreëerd, met de nodige feedback kwamen we tot dit resultaat. We kozen een lichte, minimalistische stijl om het professionele karakter van HRMC te benadrukken.  Onze huisfotograaf ging op pad om beelden te schieten die voor een eerlijke, persoonlijke indruk zorgen. Daarnaast werden er iconen ontworpen om de solutions snel en eenvoudig te communiceren. Enkele mooie voorbeelden vind je onder de Rapid start methodology-solution terug.
"Zelf hadden we wel een idee welk gevoel we wilden uitstralen met onze website, maar niet hoe we dat konden bereiken. Gelukkig konden we hiervoor op de expertise en creativiteit van Sidekick rekenen.  Het eindresultaat past echt goed bij ons."

  • Project

    Grafisch Ontwerp, Webdesign & -development, Branding

  • Pakketten

    Kick-off pakket

Is dit wat je nodig hebt? Let's chat!