Sidekick
Creating heroic brands online and offline
Follow us

Cronos Care

share some love:

Cronos Care ondersteunt en faciliteert de werknemers en bedrijven van Cronos. Ze bieden voordelen aan op verschillende vlakken: ontspanning, gezondheid, mobiliteit, preventie… Daarnaast engageren ze zich ook met acties voor o.a. De Warmste Week.

Kryptonite

Cronos Care had een meervoudige vraag. Ze wilden starten met het uitsturen van nieuwsbrieven in een gepersonaliseerde email template om de werknemers van Cronos op de hoogte te houden van alle acties. Ook een onderdeel van de website mocht worden aangepakt door de creatieve Sidekickers met als doel de usability van de website verbeteren. Het moest leuk zijn om te scrollen door alles wat Care te bieden heeft.

Sidekick superpowers

Care koos voor Sidekick vanwege onze professionaliteit en korte oplevertermijnen. Tijdens de samenwerking kregen ze gepast advies in functie van de usability, de look & feel en technische aspecten. De samenwerking verliep vlot en beide partijen konden heel snel schakelen omdat het team Care goed had doorgrond. Ideaal, want de nieuwsbrief frequent ligt hoog. Een goede planning en tijdige opleveringen waren dus key in deze samenwerking

Het ontstaan van een held

Op een heel korte periode hebben we hetgeen Care is en doet omgezet in een visuele boodschap. De mailings gaan op regelmatige basis uit en de website staat op punt. Dit heeft de interactie met de medewerkers en de snelheid in het delen van acties verhoogd.
 “Het was een heel aangename samenwerking en Sidekick is een goede gesprekspartner voor het vormgeven van ideeen”

  • Project

    Webdesign & -development, Grafisch Ontwerp, Email templates

Is dit wat je nodig hebt? Let's chat!