Sidekick
Creating heroic brands online and offline
Follow us

Bouwbedrijf Van Gils

share some love:

Na twintig jaar specialisatie in allerhande verbouwingen is bouwbedrijf Van Gils uitgegroeid tot een expert in renovaties. Zaakvoerders Peter en Stefan breidden met de generatie en trots hun aanbod van diensten uit. Momenteel kan je bij Van Gils terecht voor afbraakwerken, grondwerken, funderingswerken, rioleringswerken, metselwerken maar ook voor beton- en staalconstructies.

Kryptonite

Peter en Stefan wilden hun doelpubliek uitbreiden en voelden de nood om mee op de digitale boot te springen. Ze zochten naar een look en feel die professionaliteit ademt zonder gewichtig over te komen.

Sidekick superpowers

Gedurende het hele project nam het team een begeleidende rol in. We hielpen Peter en Stefan bij het indelen van de verschillende diensten van het bouwbedrijf, zorgden voor beeldmateriaal en schreven content die aansloot bij de gewenste tone of voice. Onze samenwerkingscompetenties en projectmanagement floreerden.

Ontstaan van een held

De combinatie van een modern webdesign met een ontvankelijke schrijfstijl maakt dat de website de gewenste indruk nalaat. Zowel projectontwikkelaars als particulieren worden aangesproken en hebben de mogelijkheid specifieke informatie op te vragen.
“We combineerden beiden onze expertises en kregen het gewenste, professionele eindbeeld. Elke vraag die we stelde werd snel en vriendelijk beantwoord wat het een zeer aangename samenwerking maakte.”

  • Project

    Webdesign & -development, Copywriting

Is dit wat je nodig hebt? Let's chat!