Sidekick
Creating heroic brands online and offline
Follow us

Beauty Wedding

share some love:

Met Beauty & Wedding biedt Maja een uniek concept met allerhande items die jou laten stralen. Van visagie, haar- en nagelstyling tot juwelen, dieetproducten en hulp voor een memorabele trouwdag. Laat je jezelf graag verwennen of wil je zelf aan de slag? Maja geeft ook regelmatig workshops met tips & tricks.

Kryptonite

Maja wist wat ze wilde uitstralen, maar had geen idee hoe ze dit moest vertalen naar haar bedrijfspersoonlijkheid. De styling van de winkel was wel al helemaal rond: de meubels kregen die kleur, dat kwam er op de muur… “Ik wist wat het moest worden in mijn hoofd, maar welke kleur mijn logo moest hebben? Geen roos, dat was zowat mijn enige zekerheid”

Sidekick superpowers

Sidekick ging voor een onorthodoxe aanpak en vertrok vanuit de styling van de winkel. Een interactieve branding workshop en de vertaalslag van Maja haar ideeën, gaven vorm aan het logo en de huisstijl van Beauty & Wedding. Door de persoonlijke aanpak is hetgeen Maja wou, ook effectief wat ze heeft gekregen.

Het ontstaan van een held

Een branding in lijn met haar ideeën en een website met webshop en online agenda –Maja kon direct aan de slag met Beauty & Wedding.

  • Project

    Branding, Webdesign & -development, Grafisch Ontwerp

  • Pakketten

    Kick-off pakket

Is dit wat je nodig hebt? Let's chat!