Een makkelijke reviewtool voor je klanten en merkbekendheid

Waarom Sidekick deze reviewtool ontwikkelde

Overal ter Google lees je dat een positieve ervaring van jouw klant centraal staat. Wanneer je je daarop focust, zouden je klanten (lang verhaal kort) ambassadeur worden van je merk en voor nieuwe klanten zorgen. All good.  Wij helpen je praktisch verder!

Say hello to our little friend, de Sidekick review tool

Kwam je meermaals tot de constatatie dat je een review vergat te vragen aan je klant of partner? Je zegt dan wellicht de volgende keer.  En die volgende keer wordt telkens herhaald.  Dat was bij ons niet anders, en dus besloten we daar verandering in te brengen.

We gingen op zoek naar de drempels in het review-proces. Voor ons was dat vergetelheid door a lot of work. Woops.

Ook wisten we dat de vraag naar een review níet altijd resulteert in eentje.  Dat ligt niet aan onwelwillendheid of gezuurpruim maar aan (ook hier)  te veel werk en te weinig te tijd. Want desondanks ze heel wat meerwaarde bieden, lijken reviews een banaal taakje op de planning.

 We concludeerden dat er een reviewtool ontbrak die snel en praktisch werkt.
And so we developed one.

We got it covered

Onze feedback-momenten gebeuren telefonisch

Je pleegt een telefoontje om polshoogte te nemen van het gevoel van je klant of andere samenwerkingspartner. Je krijgt dan, hopelijk, te horen dat je je beloftes waarmaakte. De complimentjes vliegen in het rond. Wij maakten het mogelijk om deze complimentjes even snel als telefonisch te kunnen invullen in onze reviewtool.

GDPR

De Sidekick reviewtool is GDPR-proof. Zo werd er rekening gehouden met de nodige toestemmingen.  Daarnaast maakten we het mogelijk dat je klant zelf kan kiezen welke info zichtbaar is en welke privé.

Snel en efficiënt

Je kiest enkele parameters die de kwaliteit van je service of product duidelijk maken. Wat wil je dat de buitenwereld van je te weten komt door middel van reviews? Je prijs, je kwaliteit, je werktempo…

Deze worden via ratings – die je klant invult – weergegeven. Het invullen van de review duurt ongeveer 2minuten.

De mogelijkheid tot een tekstuele review werd ook meegenomen. Deze kan via copy to clipboard snel op Google gepost worden. Nog even aanvinken dat de review op de website van de serviceprovider gebruikt mag worden, en klaar is keesje.

Volledig te branden in jouw huisstijl.

We are Sidekick. Niet alleen voor onze helden zo blijkt alweer. (Remember online styleguides?)

Deze tool werd in template vorm ontwikkeld. Dat wil zeggen dat deze volledig aanpasbaar is naar jouw eigen bedrijf of merk. Zowel inhoudelijk als visueel.

 Geniet extra van lovende woorden, maak ze praktisch. Sluit elk project af met deze reviewtool en bouw aan je merkbekendheid en leadgeneration door middel van merkambassadeurs!

share some love:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin