Sidekick
Creating heroic brands online and offline
Follow us

Digital Designer

Sidekick is op zoek naar een designer die ontwerpen uit zijn mouw tovert wanneer je even niet kijkt. Bij Sidekick spring je aan boord van een jong bedrijf en krijg je de kans om je sterktes uit te spelen. Samen met je collega’s zet je onze klanten online op de kaart.

Omschrijving

Sidekick designers kunnen pixels sorteren alsof ze nooit iets anders hebben gedaan. Of dit nu webdesign is met alles er op en er aan, een landingspagina voor een event of een uit de kluiten gewassen mailcampagne. Designers leveren altijd pixel perfect ontwerpen af waar er niets – of toch zeer weinig – op aan te merken is. UX is een kunst die onze designers al te graag beoefenen.

Een sterke kandidaat kan blindelings elke Adobe app te baas en is niet vies van af en toe eens iets anders te proberen (lees: Sketch, version control tools, etc.). Ook een goed contact met onze klanten is één van je troeven. Tijdens workshops ga je samen met de klant op zoek naar de perfecte oplossing die je vervolgens uittekent in een wireframe. Een overzicht bewaren voor alle stakeholders wordt zo verzekerd. Verder is het niet onbelangrijk om kennis te hebben van UX. Ja, ook de allernieuwste trends die zéker nog 2 weken boven water zullen blijven drijven maar belangrijker nog: de conventies en regels die altijd zullen werken. Het beste design is tijdloos.

Aangezien we deze producten vaak ook binnenhuis gaan ontwikkelen is het een dikke plus als je ervaring of interesse hebt in het vakgebied van je collega’s. Concreet wil dit zeggen: digitale marketing (SEO, SEA, marketing automation, sociale media, etc.) en web development (WordPress, programmeren, hosting, etc.). Je staat een stap voor op andere kandidaten als je een teamplayer bent die niet op zijn mond is gevallen.

Over Sidekick

Samen met onze klanten gaan we op zoek naar de best mogelijke oplossing en realiseren dit in team. Bij Sidekick neem je actief deel aan elke stap van het proces, van de eerste strategie brainstorm tot het deployment van de website, de mailing campagne of een launch van een event met alle toeters en bellen. Ons team staat steeds open voor nieuwe methodes en technologieën. Er is altijd plaats voor verbetering en we vinden het belangrijk hier ook steeds naar te streven.

Wat bieden we

We garanderen een verloning op basis van je capaciteiten, alles wat je nodig hebt om je werk met plezier te doen en bieden een sterk pakket aan extralegale voordelen.