Webdesign

Webdesign op maat

Elk webdesign is uniek. Al onze webdesigns are made from scratch en daarom uniek. Geen verzadigde templates vol stockfoto’s. Nee, een online communicatiemiddel met een aantrekkingskracht om U tegen te zeggen. Vanuit je merkrichtlijnen, lees: lettertypes, kleuren, vormen, … creëren we interessant design dat aansluit bij je merkpersoonlijkheid. Ben je professioneel en doordacht of eerder speels en toegankelijk? Je website communiceert je aanpak, beloftes maar evengoed jouw houding en persoonlijkheid.

Daarnaast zetten we in op beeldmateriaal dat zowel visueel als inhoudelijk overeenstemt met je merkpersoonlijkheid en de content van de website. Dit geldt ook voor illustraties. Jouw content ondersteunen met een knappe en doordachte illustratie? Kunnen we!

Aantrekkelijkheid en functionaliteit zijn bij websites het perfecte huwelijk. Wat heb je aan een knop als hij niet aanzet tot klikken? Wij vertalen je doelen via een gebruiksvriendelijke wegwijzer in de vorm van een website.

Wireframing/UX – wireframe workshop


Webdesign zonder functionaliteit is zoals een Tesla zonder batterij. Wat heb je aan een mooi plaatje als geen bezoeker vindt wat hij zoekt? Wij vermijden dergelijke rampscenario’s door te bekijken wat de meest efficiënte weg van punt A naar punt B is. Een goed grondplan zorgt voor een stevige bouw.

Bij wireframing zoeken we naar de ideale navigatie en meest logische indeling van content. We focussen hierbij volledig op inhoud en structuur. #seethebiggerpicture. Hoe beginnen we hieraan? Door te kijken naar wat het doel is enerzijds, anderzijds bekijken we welke type bezoekers op jouw website komen en wat ze zoeken. Zo maken we een pad met imaginaire wegwijzers dat verdwalen onmogelijk maakt.

We creëren blauwdrukken voor je website. Omdat het belangrijk is dat we begrijpen wat je business, doen we dit graag samen met jou. In onze workshop bekijken we samen wie jouw doelgroep is en gaan we als ware Jambers-copycats op zoek naar antwoorden op de vragen ‘wie zijn ze, wat doen ze?’. Zo plaatsen we de juiste content op de juiste plaats.

User Experience is essentieel om je doelstellingen te bereiken en gebruikers intuïtief door de website te laten lopen. Je wilt hen toch niet kwijt zijn na twee seconden?

- Astrid De Roeck

In de meeste gevallen zetten wij websites op van A tot Z. Dat wil niet zeggen dat wij vies zijn van een of/of verhaal. Heb je zelf een design gemaakt en ben je enkel op zoek naar een development partner of omgekeerd? Geen probleem, twijfel niet ons te contacteren zodat we kunnen luisteren naar welke functionaliteiten je net op zoek bent.