E-commerce – Webshops

Je ligt in de zetel en ziet dé outfit van je leven passeren. Your mind goes – me want, me buy!

Wanneer je doorklikt en op de webshop komt, krijg je het gevoel dat je op de verkeerde link hebt geklikt. De lay-out lijkt ontworpen in de jaren stilletjes en je ergert je blauw aan de werking. Zo kan je maar niet op die bestelknop klikken zonder in te zoomen, laadt het aanbod traag in en kan is er van vlotjes doorscrollen geen sprake. Je denkt, ik bestel morgen wel. Ciao!

De dag erna zie je een andere outfit passeren en koopt hem op die leuke en gebruiksvriendelijke webshop. Je kocht er nog een paar schoenen bij want die werden jou aangeraden en vielen inderdaad in de smaak.

Herkenbaar?

E-commerce versterkt je merk!

We zijn er niet om je te overhalen in te zetten op een webshop. Dat doet de consument. Waar wij willen op drukken is dat de ene webshop de andere niet is. Voor hetzelfde budget wandelt je concurrent weg met een responsieve en gebruiksvriendelijke e-commerce, en blijf jij met het voorbeeld van hierboven achter.

Sidekick en zijn webshop cape

Een renderende e-commerce of webshop is perfect in staat om dezelfde omzetten te draaien als je fysieke winkel. Sidekick helpt je bij de structuur, design alsook development en hosting van je webshop.

Front-end en UX-design

We helpen je bij het uitdenken van een logische flow, User Experience en ontwerpen een webdesign rekening houdend met je branding en huisstijl. Nog geen (online) branding? Dan zetten we samen een stapje terug en denken een ijzerstek merk uit op maat van jouw publiek.

 

E-commerce development

Later vertalen we het design van je webshop naar een gebruiksvriendelijke e-commerce. We focussen erop dat je bezoekers vlot hun zin vinden op je online winkel en worden getriggerd om verder te klikken.

Die triggers worden ondersteund en mogelijk gemaakt door een snelle laadtijd van je producten, juiste omschrijvingen van je producten en responsiviteit. Dat wil zeggen dat je gebruikers altijd en overal aan je producten kunnen.

Onze developers zijn hardcore. Dat wil zeggen dat we jou kunnen verder helpen bij verschillende technologieën en in alle talen. Maak je je zorgen over mogelijke koppelingen zoals bijvoorbeeld je website of klantenportaal? Hoeft niet, we’ve got you.

Onze developers focussen daarnaast op een makkelijk aanpasbare backend, zodat ook jij kan genieten van een hoge gebruiksvriendelijkheid.

Hoe wij kwaliteit garanderen?

Webshops kosten geld, ze zijn een investering. En net zoals bij onze websites nemen we verantwoordelijkheid voor je return on investment. Dat wil zeggen dat we jouw e-commerce uitvoerig testen en auditen zodat de livegang geen probleem hoeft te zijn en jij kan beginnen met de verkoop van je producten.

 

Schaalbaarheid en veiligheid.

Naast uptime focussen we op de veiligheid van je e-commerce. We zorgen ervoor dat je webshop gehost wordt en dat updates met regelmaat worden doorgevoerd.

 

Maat(jes)werk

Iedere webshop is anders. De ene telt een beperkt aantal producten, de andere onwaarschijnlijk veel. We stellen dan ook steeds een offerte op maat op dat rekening houdt met de omvang van je project. Wij hielpen zowel de kleine zelfstandige als grotere namen verder, en dat met evenveel plezier.

Ben je op zoek naar een partij die zich louter ontfermt over je design of je development? Aarzel dan zeker niet ons te contacteren, ook daar zijn we graag je partner in succes.

Benieuwd hoe wij ervoor zorgen dat je websites of webshop gesmuld worden door Google?

Net klaar met je webshop en eerder op zoek naar lawaai en tumult?