Sidekick
Creating heroic brands online and offline
Follow us
Webdesign

Webdesign & -development

Naast een knappe kop, is een sterk online imago belangrijk. Een website die aansluit bij jullie bedrijfsidentiteit is hier een belangrijk onderdeel van. Ons uitgangspunt? Professioneel opgemaakte en gebouwde websites die makkelijk vindbaar zijn en aangenaam zijn in gebruik. Dit op elk scherm.

Daarnaast focussen we op de gebruikservaring van jouw klant. We bekijken dan ook samen met jullie wat jullie lezers op welke moment verwachten om deze flow te laten wederkeren in jullie online verhaal. Een duidelijke structuur met logische call to actions en linken die de bezoeker vlot tot de gewenste informatie leiden. YES, WE CAN 💪🏼

If you don’t speak website, no problemo! Wij zorgen voor de hosting en geven je de tips & tricks zodat je je website zelf kan beheren.

Als jouw prospecten er niet in slagen via simpele google zoekopdrachten jouw website terug te vinden, zit het niet snor. No rocket science, right?

– Sidekick

Website ontwikkeling op maat

Het geheel van lay-out, woord en beeld, we make magic en spreken jouw doelgroep aan. Met een ingenieus design wordt de structuur en de leesbaarheid van je content picobello, wat mensen aanzet om te klikken. Ja klikken! We focussen op gebruiksgemak, conversie en een responsive design.

Meer info?

Zoekmachine-optimalisatie: SEO WHAT?

Zoeken jouw prospecten niet op jouw bedrijfsnaam maar op trefwoorden die te maken hebben met jouw aanbod? Zowel tekstueel als op technisch vlak leveren wij websites af die SEO-geoptimaliseerd zijn zodat jij vlot terug te vinden bent online.

Visuele Content 2.0

Stockbeelden, juk! Illustraties die jouw concurrenten reeds gebruiken en dus niet uniek zijn, euuuhm?!
Wij ontwerpen beelden op maat van jouw boodschap en doel. Deze in de gepaste huisstijl en multifunctioneel zodat iconen, illustraties, accenten op verschillende communicatiekanalen kunnen worden ingezet. Consistentie – Jawuhl!

Webteksten

Wat is het doel van jouw website? Wat heb je mee te delen en wie is geholpen met jouw verhaal? Met deze vragen in ons achterhoofd creëren of optimaliseren wij webtekst. Samenhangend met jouw branding, wordt er een schrijfstijl bepaald die de identiteit van je bedrijf weergeeft. Inhoudelijk zorgen wij ervoor dat jouw tekstmateriaal vlot leesbaar is en triggert om voorafbepaalde acties te ondernemen. Al het tekstmateriaal dat wij voorzien is evenals SEO-proof. Google is gonna love you!

Onderhoudspakket

Net zoals de grote lenteschoonmaak bij je thuis, heeft jouw website af en toe ook wat onderhoud nodig. Wat jouw website nodig heeft om als held voor de dag te komen en optimaal te presteren? Hosting service & onderhoud, updates, spam opschonen, back-ups, beveiliging met SSL-certificaat, Google Analytics…

WordPress

Nadat de structuur van jouw naar buiten te brengen boodschappen werd bepaald, uitgetekend en designed, wordt deze omgezet naar een responsive website met het gebruiksvriendelijke WordPress CMS systeem. Dit systeem laat het toe ingenieus design te gebruiken en zorgt er mede voor dat jouw website op elk scherm, via elke browser gebruiksvriendelijk te hanteren is.

Onze helden, jullie dus, kunnen hier achteraf ook vlotjes aanpassingen in kunnen doorvoeren. Geen held in? Dan geven wij jou toch een training zodat je kan aanpassen waar en wanneer nodig.