Sidekick
Creating heroic brands online and offline
Follow us
Webdesign

Webdesign & -development

Naast een knappe kop, is een sterk online imago belangrijk. We creëren een professionele responsive website op maat van jouw bedrijf. Onze websites weerspiegelen én versterken jouw activiteiten, zowel visueel als tekstueel.

Alle content die we realiseren voor jullie website is geoptimaliseerd voor zoekmachines, ook wel gekend als search engine optimization of SEO. Hierdoor zal de (organische) vindbaarheid van de website eveneens worden verhoogd. The sky will be your limit!

If you don’t speak website, no problem! Wij zorgen voor de hosting en geven je de tips & tricks zodat je je website zelf kan beheren, dat hij makkelijk gevonden wordt door je (potentiële) klanten en dat hij blijft werken.

What separates design from art is that design is meant to be… functional

– Cameron Moll

Websiteontwikkeling op maat

Het geheel van lay-out, woord en beeld, we make magic en spreken jouw doelgroep aan. Met een ingenieus design wordt de structuur en de leesbaarheid van je content picobello, wat mensen aanzet om te klikken. Ja klikken! We focussen op gebruiksgemak, conversie en een responsive design.

Onderhoudspakket

Net zoals de grote lenteschoonmaak bij je thuis, heeft jouw website af en toe ook wat onderhoud nodig. Wat staat er op de checklist? Hosting service & onderhoud, updates, spam opschonen, back-ups, beveiliging met SSL-certificaat, Google Analytics… Wat jouw website nodig heeft om als held voor de dag te komen en optimaal te presteren.

Content management

Gebruiksgemak voorop met onze CMS. CM, whut? Onze websites zijn standaard uitgerust met een handig content management systeem (CMS) waarin je teksten, foto’s en andere materialen easy kan beheren.

Interesse in een wicked website?

Laten we bespreken wat je nodig hebt. Let’s chat