Sidekick
Creating heroic brands online and offline
Follow us

Website ontwikkeling op maat

Het geheel van lay-out, woord en beeld, we make magic en spreken jouw doelgroep aan. Met een ingenieus design wordt de structuur en de leesbaarheid van je content picobello, wat mensen aanzet om te klikken. Ja klikken! We focussen op gebruiksgemak, conversie en een responsive design.

Stopt het voor jou niet bij een knappe en slimme website en ben je op zoek naar een partner die je kan begeleiden naar een kwalitatieve webshop?

Sidekick is je partner in crime bij het uittekenen, designen en developen van je online winkel. Dankzij onze development skills, bieden we verschillende e-commerce mogelijkheden aan die taal-, en tool onafhankelijk zijn. Ontdek er meer over of contacteer ons voor meer informatie.

  • Originele designs op maat
  • Developmentkosten beperkt
  • Gebruiksvriendelijk content management systeem

Sidekick’s stappenplan

Na een kennismakingsgesprek en mogelijks een workshop om de content van de website te bepalen, doorlopen we volgende stappen.

  1. We bezorgen jou wireframes, de structuur van de website wordt hier duidelijk.
  2. We hebben een contentstructuur nodig om onze designs op te baseren. Dit wordt opgenomen door onze content creators, of je levert zelf teksten aan.
  3. Tijd voor webdesign. We ontwerpen enkele pagina’s waarin tekst en design mooi op elkaar zijn afgestemd. Hierna wordt een feedback moment ingelast waar we graag je mening horen.
  4. We developpen de webdesigns. Dit doen we in een demo omgeving waar je zelf ook een kijkje kan gaan nemen. Animaties en overgangen komen hier tot leven.
  5. Voor we de website publiceren, doen we een final check. Linken, teksten, afbeeldingen … Ook metadata (voor optimale SEO resultaten) wordt in deze fase toegevoegd in de back-end.
  6. De website staat online/live. Indien gewenst geven we je een training WordPress zodat je je webinhoud vlotjes kan aanvullen en bijwerken. Geen held in het online gebeuren? Da’s geen probleem, we managen je website met plezier.