Wij geven jouw merk vorm

Een held zonder sterke persoonlijkheid? Da’s maar saai. Via brand design creëren we onderscheidend vermogen. We stoppen je meerwaarden in een doeltreffend jasje en een tone of voice en communiceren deze later op maat van je doelpubliek. We creëren aandacht en herkenning rond je merk. Daarnaast zetten we in op tools op maat die het je heel makkelijk maken je branding consistent te gebruiken. Hallo merkconsistentie!

  • Merknaam
  • Look & feel
  • Tone & voice

Je why how what


Een knappe kop is een goed begin. Om je aanbod succesvol naar buiten te brengen, moet je ook een sterk verhaal hebben. Het zijn namelijk verhalen die emoties opwekken en wellicht het nodige stof doen opwaaien. Doorheen workshops grijpen we jouw verhaal vast zodat we dit kunnen vertalen in je logo, huisstijl en tone of voice.

Merknamen


Al eventjes aan het bijten op een “creatieve” naam? Een sterke merknaam is cruciaal. Over de naam van webshopmagnaat Baby-Dump wordt allicht heel wat gepraat, (wat goed is). Laten we jouw merkbekendheid toch maar op een andere manier opbouwen.

Jouw merknaam moet in lijn liggen met jouw merkpersoonlijkheid. Daarnaast ga je best op zoek naar een naam die iedereen kan spellen en uitspreken. Behoorlijk irritant om steeds opnieuw te moeten dicteren hoe mensen jou kunnen bereiken op het web of via e-mail.

Bij Sidekick hebben we allerlei tips en tricks om tot een originele passende naam te komen. Laat een paar van onze creatieve koppen eens mee nadenken over jou bedrijfsnaam en vraag een workshop aan. Hierin gaan we samen met jou op zoek naar een naam die blijft plakken.

Een held zonder knappe knop? Ongezien.

Huisstijl


Om boodschappen kwalitatief visueel te kunnen ondersteunen, heb je een huisstijl nodig. Denk hierbij aan kleuren, lettertypes, iconen, afbeeldingen… Alles dat jouw merkidentiteit visueel uitdraagt.

Drukwerk – Officetemplates


Merkidentiteiten
 dienen ook via gedrukt materiaal consistent gebruikt te worden. Naamkaartjes waar je jezelf mee kan voorstellen in stijl, facturatietemplatesfoldersbrochures…, you name it, we design it.

Hoe maak je complexe informatie oogstrelend, deelbaar en vooral makkelijk verteerbaar voor jouw doelgroep? Met een infographic of PowerPointpresentatie brengen we jouw boodschap over en krijgen we iedereen mee.

Grafisch ontwerp 2.0


Stockbeelden, juk! Illustraties die jouw concurrenten ook gebruiken, nein man.

Wij ontwerpen beelden op maat van jouw boodschap en doel. Deze in de gepaste huisstijl en multifunctioneel zodat iconenillustraties, vormen op verschillende communicatiekanalen kunnen worden ingezet. Enter: merkconsistentie

Online styleguide


Op het einde van de brandingrit heb je een resem van huisstijlelementen die je dan kan gaan inzetten wanneer je communiceert. Branded communicatie die interesse opwekt en prospecten omzet in fans.

Geen zin in onduidelijkheden rond jouw branding of papieren brandbook dat nooit op zijn plaats ligt wanneer je het nodig hebt? Snappen we. Daarom kwamen wij met volgende oplossing op de proppen: